Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Zweden

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Zweden

Voor een vliegticket Zweden bent u het goedkoopst uit bij SchipholTickets.nl. Omdat SchipholTickets.nl op een onafhankelijke wijze tickets naar Zweden aanbiedt, beschikt u altijd over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen! Heeft u de rust en ruimte van Zweden altijd eens van dichtbij willen meemaken? Boek dan nu snel een vliegticket Zweden.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Zweden

Vliegen van Amsterdam naar Zweden neemt gemiddeld 3,5 uur in beslag. Een vliegticket naar Zweden boekt u omdat Zweden nog echte wildernissen met oerbossen,moerassen en watervallen te bieden heeft! Zweden is dus een geweldig land om eens naar toe te vliegen.

Zweden

Zweden is een Scandinavisch koninkrijk in Noord-Europa. Het land wordt omringd door Noorwegen, Finland, de Oostzee en de Botnische Golf. Zweden is een mooi, dunbevolkt land, met ruim negen miljoen inwoners. Zweden is bijna elf keer groter dan Nederland. Zweden heeft prachtige bergen en gletsjers in Lapland, open landschappen afgewisseld met idylische dorpjes en indrukwekkende steden, zoals de hoofdstad Stockholm. U kunt de prachtige natuur in Zweden verkennen met een kano, fiets of al wandelend. Zweden biedt u volop mogelijkheden.

Enkele bezienswaardigheden in Zweden:

  • Slot Drottningholm
  • Vikingnederzettingen
  • Hoogovens van Engelsberg
  • Rotstekeningen van Tanum
  • Visby, de Hanzestad

Populaire landen in Europa:

Vliegtickets Zweden vergelijken en boeken

Op onze website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low cost) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming. Tevens kunt u via SchipholTickets.nl uw hotelovernachting in Zweden, autohuur in Zweden, maar ook uw taxi van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

Boek hier uw Vliegticket Zweden.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar