Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Zuid Korea

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Zuid-Korea

Overweegt u een vakantie naar Zuid-Korea? Het boeken van een vliegticket wordt na het lezen van de hoogtepunten van dit land een stuk gemakkelijker! Om een beeld te geven van alle hoogtepunten van het land, zowel op het gebied van natuur als cultuur, hebben wij hieronder een aantal van onze persoonlijke hoogtepunten voor de twijfelende vakantieganger geformuleerd. Met dit lijstje zorgt u voor een vakantie die u niet meer zult vergeten.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Seoul

Seoul is, als hoofdstad van Zuid-Korea en met meer dan 11 miljoen inwoners, een must-see voor uw reis naar Zuid-Korea. Het is ook niet voor niets dat ieder Nederlands reisbureau de stad in dit programma heeft staan. Een reis naar Korea kan, na het kopen van vliegtickets, dan ook niet zonder een bezoekje aan deze massale stad. De hotels die u in de stad kunt vinden zijn over het algemeen van uitmuntende kwaliteit. De winkels die u kunt vinden in de mega shopping malls zullen u tevens versteld doen staan.

Uiteraard zijn er ook nog vele bezienswaardigheden in de stad te vinden, zoals de rivier de Han en het pretpark Lotte World, maar met name de bergen Bukhansan en Namsan zijn de moeite waard om te bekijken. Daarnaast zijn er diverse tempels (Jogyesa tempel!), paleizen en poorten die de culturele klasse van de stad zeker laten zien.

Busan

Busan is de op-één-na grootste stad van Korea met meer dan vier miljoen inwoners. Met name de vishandel in de stad is erg groot en een belangrijk deel van de economie. Wanneer u een echte visliefhebber, met name sushi, bent, dan bent u hier aan het juiste adres. Het boeken van vliegtickets naar Zuid-Korea is dan de juiste keuze.

Namdaemun Poort

De hierboven genoemde steden zijn twee goede redenen tot het boeken van vliegtickets. Zuid-Korea heeft echter nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld eens aan de Namdaemun Poort! Deze staat in het centrum van Seoul, en valt op door zowel de plaatsing (tussen de wolkenkrabbers) als de prachtige bouw. Boek daarom vandaag nog vliegtickets naar Zuid-Korea en bekijk deze bezienswaardigheden met eigen ogen.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina's
Er zijn nog geen reviews beschikbaar