Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Seoul

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegtickets Seoul

Ben jij van plan om de volgende vakantie door te brengen in Zuid-Korea dan begint uw zoektocht bij goedkope vliegtickets Seoul. SchipholTickets.nl kan u helpen bij uw zoektocht naar vliegtickets naar Seoul. Seoul is de gateway naar Zuid-Korea. Wij vergelijken alle luchtvaartmaatschappijen naar Seoul en helpen u zo bij uw zoektocht. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bellen voor al uw vragen. Kortom, vliegtickets Seoul begint bij SchipholTickets.nl.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam – Seoul (ICN)

Zowel KLM als Korean Airlines vliegen rechtstreeks de route Amsterdam – Seoul (AMS-ICN). Door de samenwerking die ze met elkaar hebben is er elke dag wel een rechtstreekse vlucht naar Seoul en hoeft u dus niet over te stappen. Dit maakt de reis wel erg comfortabel. De vliegduur Amsterdam – Seoul is ongeveer 10 uur en het tijdsverschil is in de zomer 7 uur en in de winter 8 uur met Nederland. Andere luchtvaartmaatschappijen die goedkoop naar Seoul vliegen zijn Aeroflot, British Airways, Emirates, Turkish Airlines en Lufthansa. U heeft dan wel een overstap, maar soms scheelt het wel veel geld, zodat dit uiteindelijk voor uw portemonnee beter is.

Seoul

Seoul is de hoofdstad van Zuid-Korea en heeft met 11 miljoen mensen op een oppervlakte van 613 km2 één van de dichtstbevolkte steden ter wereld. Seoul is een absolute wereldstad en heeft vele gezichten. In deze mooie stad ziet u het traditionele Seoul samen met de ultra moderne stad. U kan er makkelijk een aantal dagen rond brengen en zeker als stop-over bestemming de moeite waard. U kunt er naar harte lust winkelen, mooie paleizen bekijken of mooie natuur in iets buiten Seoul. Seoul heeft mooie traditionele tempels, keizerlijke monumenten en een zeer variërend landschap.

Ook kunt u vanuit Seoul eenvoudig een begeleide tour doen naar de grens van Noord en Zuid – Korea. Deze tour is zeer indrukwekkend en zeker de moeite waard als u in de buurt bent. U krijgt een goed beeld van de historie en de huidige situatie van Zuid-Korea.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar