Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Abu Dhabi

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Abu Dhabi

Voor een vliegreis naar Abu Dhabi bent u het goedkoopst uit bij SchipholTickets.nl. Omdat SchipholTickets.nl op een onafhankelijke wijze vliegtickets naar Abu Dhabi aanbiedt, beschikt u altijd over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen! Heeft u de moderne stad Abu Dhabi altijd al eens van dichtbij willen zien? Vlieg dan nu goedkoop naar Abu Dhabi.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Abu Dhabi

Vliegen van Amsterdam naar Abu Dhabi neemt gemiddeld 6,5 uur in beslag. Een ticket naar Abu Dhabi boekt u omdat Abu Dhabi het hele jaar door zon en een geweldige infrastructuur heeft. Abu Dhabi is dus geweldige stad om eens naar toe te vliegen.

Abu Dhabi

Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en telt meer dan 1,6 miljoen inwoners, waarvan 80% buitenlanders zijn. Deze zonovergoten stad heeft een goede balans tussen moderniteit en traditie. Aan de ene kant welvaart, luxe, comfort en moderne architectuur en aan de andere kant traditie, oude soeks, woestijn en avontuur. Abu Dahbi is één van de modernste steden ter wereld. Het dynamische van de stad staat in schril contrast met de rust van de stranden, de woestijn, het bergachtige landschap, de oases en luxueuze tuinen……..

Enkele bezienswaardigheden in Abu Dhabi:

  • De Corniche
  • Het Diwan Amiri Fort
  • Heritage Village
  • De Batinah scheepswerf
  • Shoppen in de traditionele souks en de exclusieve shopping malls

Overige steden in Midden-Oosten:

Tickets Abu Dhabi vergelijken en boeken

Op onze website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low cost) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming. Tevens kunt u via SchipholTickets.nl uw hotelovernachting in Abu Dhabi, autohuur in Abu Dhabi, maar ook uw taxi van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertreken aankomsttijden vanaf Schiphol.

Boek hier uw Vliegticket naar Abu Dhabi.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar