Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Girona

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Girona

De mediterrane stad Girona ligt ongeveer 102 kilometer ten noorden van Barcelona. In deze Spaanse stad, een klein stukje over de grens van Frankrijk, kunt u genieten van de aangename temperaturen. Daarnaast biedt de stad ook vele bezienswaardigheden en kunt u zich verdiepen in de rijke geschiedenis van de stad. Uw reis begint bij SchipholTickets.nl, hier kunt u de voordeligste vliegtickets Girona vergelijken en boeken.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Girona

Met een vliegticket Girona vliegt u binnen ongeveer twee uur van Amsterdam naar uw eindbestemming. Tijdens deze vlucht heeft u dus voldoende tijd om u in te lezen in de stad. Vergelijk alle vliegtickets Girona hierboven om er zeker van te zijn dat uw reis zo goedkoop mogelijk begint. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij kunt u aan boord genieten van entertainment, verse dranken en snacks. De vliegcrews staan in Amsterdam klaar om uw vlucht naar Girona zo comfortabel mogelijk te maken.

Voordelige vliegtickets Girona

Een voordelige reis boeken naar Girona begint bij SchipholTickets.nl. Wij vergelijken alle luchtvaartmaatschappijen zodat u de meest voordelige vliegtickets Girona kunt boeken. Zo houdt u geld over voor alle bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden in de stad. Profiteer van de voordelige vliegtickets Girona en wie weet bezoekt u binnenkort de mooie stad in Spanje.

Autohuur Girona

Bent u van plan om rond te reizen in Spanje en vliegt u op Girona? Dan kunt u ook gebruik maken van onze autohuur. Girona biedt vele bezienswaardigheden, maar het is ook zeker interessant om de mooie omgeving te verkennen. U kunt bijvoorbeeld binnen anderhalf uur naar Barcelona rijden. Vul uw gewenste datum en tijd in om een auto op te halen in Girona. Als u dit van te voren boekt, kunt u bij aankomst gelijk uw reis vervolgen. Het is ook mogelijk om een ander afleverpunt in de vullen. Zo kunt u gemakkelijk rondreizen in Spanje.

Bezienswaardigheden Girona

Na het boeken van uw voordelige vliegticket Girona, kunt u een lijst gaan maken van bezienswaardigheden. Hieronder alvast een aantal plekken die zeker de moeite waard zijn:

  • Dalí museum; in het plaatsje Figueres ligt het museum van de Spaanse kunstenaar Salvador Dalí
  • El Call; de Joodse wijk, met het Agullana paleis als hoogtepunt
  • La Rambla de la Libertad; de mooie winkelstraat van Girona

Ontdek de Spaanse stad zelf en boek vandaag nog voordelige vliegtickets Girona.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar