Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Bratislava

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Bratislava 

Het boeken van een vliegticket Bratislava is vandaag de dag goedkoper en gemakkelijker dan ooit te voren. Wanneer u vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt, bent u in slechts anderhalf uur vliegen al op de plek van bestemming.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Bratislava de stad

Een vliegticket Bratislava boeken betekent dat u land op het vliegveld van de stad, genaamd M. R. Stefanik Airport ofwel Bratislava Airport. Bratislava is een stad gelegen in het zuidwesten van Slowakije, en is tevens de hoofdstad van het land. De stad ligt aan de voet van een bergketen genaamd de Kleine Karpaten, en ligt tevens aan de weerszijden van de Donau. Zowel de Oostenrijkse als de Hongaarse invloeden in de stad zijn vandaag de dag nog steeds te zien. Zo heeft de bevolking van Bratislava nog altijd een Hongaarse minderheid van ongeveer 15k personen. Dit komt uiteraard ook door de ligging van de stad tegen de Oostenrijkse en Hongaarse grenzen. Zowel op economisch, politiek als cultureel gebied is dit het middelpunt van het land. Bovendien ligt het centrum van de stad in het zuidoosten aan de westoever van de Donau, wat resulteert in een prachtplaatje.

Hotel Bratislava

Wanneer u besluit om een vliegticket Bratislava te boeken, is de volgende stap het boeken van een geschikt hotel. Dankzij het toenemende toerisme in de stad, zijn er genoeg hotels in iedere prijsklasse te vinden. Verschillende drie- tot vijfsterren hotels zijn te vinden in het centrum van de stad, waarbij de prijs-kwaliteit verhouding er niet om liegt.

Vakantieland Slowakije

Een vliegticket naar Bratislava of een andere stad in Slowakije boeken, biedt vele mogelijkheden, met name voor de culturele en natuurliefhebber. Het land Slowakije bestaat namelijk voor een groot deel uit prachtige bebossing, met veel bergen. Zo is het hierboven genoemde Karpaten gebergte een kleine groep gebergten met lage bergketens. Voor de avontuurlijke vakantieganger is de Hoge Tarta een interessant berggebied. Tussen deze bergen zijn bovendien de mooiste bossen en stuwmeren te vinden, waar u in rust van de prachtige natuur kunt genieten. Boek vandaag nog een vliegticket Bratislava of een ander vliegticket naar Slowakije en geniet van zowel de prachtig natuur als cultuur.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina's
Er zijn nog geen reviews beschikbaar