Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Slovenie

Vliegtickets Slovenie vergelijken

Slovenie, een land van schitterende meren, indrukwekkende grotten en prachtige architectonische bouwwerken. Boek daarom snel uw goedkope vliegtickets Slovenie in een handomdraai op SchipholTickets.nl. Met ons zoekscherm vind u direct de vliegtickets Slovenie waar u naar opzoek bent. Vergeet uw fotocamera niet in te pakken, wanneer u naar Slovenie toe reist. Deze zult u namelijk nodig hebben om al dat prachtigs op de gevoelige plaat vast te leggen.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam Slovenie

In iets meer dan 4 uur maakt u de reis Amsterdam Slovenië. Wanneer u rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Slovenië wilt vliegen, dan zult u moeten kiezen voor een vlucht van Adria Airways. Adria Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Slovenie.

Het is ook mogelijk om met bijvoorbeeld KLM, Austrian Airlines of Lufthansa te vliegen naar Slovenie. U zit dan alleen wel vast aan een overstap.

Ljubljana

Ljubljana is de hoofdstad van Slovenie en tevens de stad waar u landt, wanneer u vanuit Nederland naar Slovenië toe vliegt. Ljubljana is niet een erg grote hoofdstad, maar kent een optimale mix van moderne en historische architectuur. Deze gebouwen zijn vaak ontworpen door grote architecten als bijvoorbeeld Jože Plečnik. Een absolute must is het bezoeken van het Ljubljanski Grad, dit is het kasteel van Ljubljana.

Bezienswaardigheden in Slovenie
  • Ljubljanski Grad
  • Sint-Nicolaaskathedraal
  • Meer van Bohinj
Vliegtickets Slovenië vergelijken en boeken

Heeft u al de tijd genomen om uw vliegtickets Slovenie te vergelijken? Met het SchipholTickets zoekscherm kunt u namelijk erg makkelijk alle vluchten naar Slovenie toe vergelijken en boeken. Wij hebben al het werk al voor u gedaan door alle goedkope vliegtickets voor u op een rij te zetten. U hoeft enkel de vliegtickets te kiezen die u wilt en online af te rekenen met iDeal of Creditcard.

Boek nu uw vliegtickets Slovenie!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina's
Er zijn nog geen reviews beschikbaar