Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Schotland

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Schotland

Boek uw vliegtickets Schotland op SchipholTickets.nl en ga genieten van de mooiste natuur die Europa u te bieden heeft. Schotland is een van de mooiste landen in Europa. Dat weten niet veel mensen waardoor deze schat nog altijd relatief verborgen is. Schotland staat namelijk vooral bekend om haar heerlijke whisky's en natuurlijk de Schotse Kilt waar je geen ondergoed onder draagt. Natuurlijk kunt u hier ook van genieten (met mate) wanneer u uw vliegtickets Schotland boekt op Schipholtickets. Maar neem zeker uw wandelschoenen mee!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Hoe lang u ook gaat, uw reis begint met vliegtickets Schotland

Schotland is te verdelen in de westelijke en oostelijke helft. Aan het oosten vind u de prachtig verzorgde golfbanen en kastelen. Een lust voor het oog en een heerlijke omgeving om tot rust te komen van de hectiek van het moderne leven. Wie echter meer houd van een stevige wandeling kan beter kiezen voor de ruige westelijke kan van Schotland. Daar komt u als natuurliefhebber ruim aan uw trekken. Welke kant u ook kiest, uw reis begint bij het boeken van uw vliegtickets Schotland.

Amsterdam - Schotland

In slechts een paar uur vliegen stapt u al uit in de mooiste natuur van het Verenigd Koninkrijk en misschien wel heel Europa. Houdt u meer van de Schotse eet- en drinkcultuur waarvan natuurlijk de Whisky's het meest bekend zijn? Dan kunt voor een kort verblijf uw vliegtickets Schotland boeken bij SchipholTickets. Bent u er echter aan toe even flink uit te waaien en bij te komen? Boek dan uw vliegtickets Schotland met aan latere terugvlucht, u zult er geen spijt van krijgen.

Autohuur in Schotland

Een ideale manier om Schotland goed te verkennen is per auto. Sterker nog, het is een van de weinige manieren waarop u echt het hart van het land goed kunt bekijken. Het openbare vervoer stopt slechts in de grotere steden en fietsen is enkel voorbehouden aan de allergrootste helden. Regel daarom naast uw vliegtickets Schotland ook meteen uw auto bij SchipholTickets. U zult er geen spijt van krijgen als u over de kronkelende bergwegen het ene na het andere schilderachtige landschap voorbij ziet rollen.

Bezienswaardigheden in Schotland

Natuur, natuur en nog eens natuur. Dat is het voornaamste wat Schotland te bieden heeft. Het land is groen, heuvelachtig en ruig. Alsof het uit een sprookje komt. Klinkt u dat als muziek in de oren? Boek dan vandaag nog uw vliegtickets Schotland en ga even lekker bijkomen in de ongerepte natuur die Schotland u te bieden heeft.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar