Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Edinburgh

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Edinburgh

Bezoek de hoofdstad van Schotland binnenkort met uw vliegtickets Edinburgh. Neem eens een kijkje aan de prachtige oostkust van het Schotse deel van het Verenigd Koninkrijk. Of u nu een weekend bezoekt, of voor langer wil blijven in deze tweede grootste stad van Schotland, u begint bij het boeken van vliegtickets Edinburgh op SchipholTickets.nl.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Een stedentrip met vliegtickets Edinburgh

De oostkust van Schotland is geroemd om haar kastelen en golfbanen. Edinburgh is daarop geen uitzondering. Een van de belangrijkste trekpleisters die u kunt gaan zien met uw vliegtickets Edinburgh is Edinburgh Castle gebouwd bovenop vulkanisch gesteente. Naast deze kerk heeft Edinburgh ook een Griekse Acropolis te bieden bovenop de heuvel van Calton. Hoe komt dit stukje Griekenland daar? Ga het zelf ontdekken en boek uw vliegtickets Edinburgh meteen!

Amsterdam - Edinburgh

Voor een volledige cultuuromschakeling hoeft u slechts anderhalf uur in het vliegtuig te zitten. Want zo lang duurt het voor u in de hoofdstad van Schotland aankomt met uw vliegtickets Edinburgh. Wist u dat Edinburgh wel de hoofdstad is van Schotland, maar niet de grootste? De grootste stad van Schotland is Glasgow. Dat maakt de stad, liefkozend door haar bewoners de “oude roker” (Auld Reekie) genoemd, des te knusser en gezelliger. Boek daarom uw vliegtickets Edinburgh om Auld Reekie zelf te gaan zien.

Hotels in Edinburgh

Blijft u een nachtje slapen? Regel dan ook meteen uw hotel op SchipholTickets.nl. Gemak dient de mens dus als u toch uw vliegtickets Edinburgh aan het boeken bent, regel dan ook meteen even een slaapplek. Of u nu lang of kort wilt verblijven, in luxe of als u van eenvoud houdt, het maakt niet uit. U regelt alles eenvoudig en goedkoop bij SchipholTickets.

Bezienswaardigheden Edinburgh

Wandel door het oude historische centrum dat toepasselijk Old Town is genoemd. Dwaal via de steegjes door het oude hart van de stad of ga via de “Royal Mile” die loopt van het kasteel naar het paleis. Bezoek het kasteel dat op de toepasselijk genaamde rots “Castle Rock” staat en laat u verbluffen door de oude bouwstijl. Maar vergeet u zeker ook New Town niet dat samen met Old Town op de UNESCO Werelderfgoed lijst is opgenomen. Hier valt op hoe de stad zorgvuldig groter is gemaakt in de 18e eeuw.

Ga cultuur snuiven in de hoofdstad van het natuurrijke Schotland en boek vandaag nog uw vliegtickets Edinburgh!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar