Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Rusland

Voor een vliegticket Rusland bent u het goedkoopst uit bij SchipholTickets.nl. Omdat SchipholTickets.nl op een onafhankelijke wijze tickets naar Rusland aanbiedt, beschikt u altijd over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen! Heeft u het Kremlin en het Rode Plein altijd eens van dichtbij willen zien? Boek dan nu goedkoop een vliegticket Rusland.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Rusland

Vliegen van Amsterdam naar Rusland neemt gemiddeld 3,5 tot 7 uur in beslag. Een vliegticket naar Rusland boekt u omdat het land een enorm cultureel rijkdom bezit. Moskou en St. Petersburg zijn geweldig mooie steden met heel veel historische gebouwen en culturele bezienswaardigheden. Rusland is dus een geweldig land om eens naar toe te vliegen.

Rusland

Rusland, officieel Russische Federatie, is een land, gedeeltelijk in Europa en gedeeltelijk in Azië. 70% van de bevolking woont in het Europese gedeelte. Met zijn oppervlakte van 17.098.242 km2 is Rusland het grootste land ter wereld. Soms ontbreekt het aan de benodigde infrastructuur, maar in het bijzonder het Europese deel, heeft een groot toeristisch potentieel met natuurlijke, historische en culturele bezienswaardigheden. In de grote steden is er een groot tekort aan middenklassenhotels.Sinds de val van het communisme ontplooit een groot aantal bedrijven, soms als nevenactiviteiten, initiatieven in de toeristische sector. Steden zoals Sint-Petersburg en Moskou zijn de belangrijke trekpleisters. Daarnaast zijn de Gouden Ring (de historische steden in het centrum en noordoosten van Rusland) en de Trans-Siberië Express favoriete bestemmingen. Ook wintersport, avontuurlijke vakanties worden steeds populairder in Rusland.

Enkele bezienswaardigheden in Rusland:

  • Kremlin en Rode Plein
  • Baikalmeer
  • Vulkanen van Kamtsjatka
  • Kizji Pogost
  • Gouden bergen van Altai

Populaire landen in Europa en Azië:

Vliegtickets Rusland vergelijken en boeken

Op onze website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low cost) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming. Tevens kunt u via SchipholTickets.nl uw hotelovernachting in Rusland, autohuur in Rusland, maar ook uw taxi van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

Boek hier uw Vliegticket Rusland.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar