Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Moskou

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Moskou

Voor een vliegreis naar Moskou bent u het goedkoopst uit bij SchipholTickets.nl. Omdat wij op een onafhankelijke wijze vliegtickets naar Moskou aanbieden, beschikt u altijd over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen! Heeft u Moskou altijd al eens van dichtbij willen zien? Vlieg dan nu goedkoop naar Moskou.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Moskou

Vliegen van Amsterdam naar Moskou neemt gemiddeld 3 uur en 15 minuten in beslag. Een ticket naar Moskou boekt u omdat Moskou een nieuwe bruisende wereldstad is die bol staat van cultuur. Moskou is dus een geweldige stad om eens naar toe te vliegen.

Moskou

Moskou is anders dan andere steden. Moskou spreekt tot de verbeelding. Wanneer u voor de eerste keer in de Russiche hoofdstad komt dan zal het u de indruk geven dat het een ouderweste stad is, vanwege de massieve uit grauwe steen opgetrokken gebouwen, die het beeld van de binnenstad bepalen. Toch schuilt er meer achter deze gigantische stad dan u zult vermoeden. Moskou is een nieuwe bruisende wereldstad. St. Petersburg geldt als de cultuurstad van Rusland maar Moskou heeft ook tientallen zeer bezienswaardige spots, waarvan het Kremlin en het Rode Plein het meest bekende zijn. In Moskou bevinden zicht een aantal zeer interessante musea en vele kunstgalerieën. Moskou heeft een turbulent en fantastisch uitgaansleven. Moskou is wild, snel en is iedere dag weer totaal anders. Wekelijks openen er nieuwe clubs, restaurants, hypermoderne disco's en bars. Ook het nachtleven van Moskou is tegenwoordig van wereldformaat.

Enkele bezienswaardigheden in Moskou:

  • Het Rode Plein
  • Het Kremlin
  • Mausoleum van Lenin
  • Saint Basil Kathedraal
  • De Tretyakov Gallery
  • Het Pushkin Museum of Fine Arts

Populaire steden in Europa

Vliegtickets Moskou vergelijken en boeken

Op onze website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low cost) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming. Tevens kunt u via SchipholTickets.nl uw hotelovernachting in Moskou, autohuur in Moskou, maar ook uw taxi van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertreken aankomsttijden vanaf Schiphol.

Boek hier uw Vliegticket Moskou

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar