Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Wroclaw

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Wroclaw

Naar Polen? In slechts 1 uur en 24 minuten bent u vanaf uw vertrek van vliegveld Schiphol geland op vliegveld Wroclaw. Een vliegticket boeken naar Wroclaw is vooral geliefd onder de culturele reiziger. De stad heeft namelijk enorm veel trekpleisters, waar dan ook steeds meer toeristen op af komen. Zo is het Market Square één van de meest bezochte bezienswaardigheden van de stad. Voor veel toeristen is dit gezellige, maar authentieke plein dan ook een goede reden om een vliegticket Wroclaw te boeken. Het plein heeft daarbij meerdere gezellige terrasjes, waar u kunt genieten van uw drankje, terwijl u een prachtig uitzicht heeft van de kleurrijke huizen en gebouwen op het plein!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Hotel Wroclaw

Wanneer u besloten heeft om een vliegticket naar Wroclaw te boeken, resteert er altijd nog de belangrijke vraag waar en welk hotel u in de stad zult boeken. Gelukkig heeft Wroclaw hier genoeg te bieden. Eén van de meest besproken hotels van de stad is bijvoorbeeld het PURO hotel, welke centraal gelegen in de stad ligt, en dus ideaal is om alle hoogtepunten van Wroclaw te kunnen bekijken.

Bezienswaardigheden

Als het vliegticket naar Wroclaw geboekt is, is het verstandig een planning te maken van alle bezienswaardigheden die u graag wilt bekijken. Zo is het hierboven beschreven Market Square slechts één van de vele hoogtepunten van de stad. Om uw alvast een kleine voorsprong te geven, zullen wij hieronder een aantal bezienswaardigheden neerzetten die u niet mag missen! Na het boeken van een vliegticket Wroclaw, is een bezoekje aan de Odra rivier een mooie ontspannende manier om de dag te vullen. Wanneer u wat meer van de cultuur van de stad wilt zien, raden wij de Centennial Hall aan. Dit paleis is gebouwd ter herinnering aan de honderdste verjaardag van de slag bij Leipzig in 1813. Maar ook de na rynku fontein is een topattractie om te bekijken! Deze aparte fontein is tevens te vinden op het Market Square. Wanneer u op stedentrip wilt gaan, maar nog niet heeft bepaald naar welke stad, dan is het boeken van een vliegticket Wroclaw zeker de juiste keuze, zowel voor een culturele als ontspannen vakantie.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar