Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Poznan

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Poznan

Voor een vliegticket Poznan bent u het goedkoopst uit bij SchipholTickets.nl. Omdat SchipholTickets.nl op een onafhankelijke wijze vliegtickets naar Poznan aanbiedt, beschikt u altijd over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen! Heeft u deze museumstad altijd al eens van dichtbij willen zien? Vlieg dan nu goedkoop naar Poznan.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Poznan

Vliegen van Amsterdam naar Poznan neemt gemiddeld 2,5 uur in beslag. Een ticket naar Poznan boekt u omdat er in Poznan nog steeds een statige en elegante sfeer heerst! Poznan wordt beschouwd als één van de belangrijkste, zoniet de belangrijkste bezienswaardigheid van Polen. Poznan is dus een geweldige stad om eens naar toe te vliegen.

Poznan

Poznan is gelegen in het westen van Polen. De stad ligt aan de rivier de Warta en heeft ongeveer 574.100 inwoners, waarmee het de vijfde stad van het land is. Poznan is een mooie stad voor de museumliefhebbers. In het Nationaal Museum Poznan vindt u bijvoorbeeld Romaanse en Gotische kunst. Daarnaast is er ook nog een bijzonder Muziekmuseum, u vindt hier de meest uitgebreide collectie van muziekinstrumenten. Ook zijn er twee dierentuinen aanwezig in de stad. De oudste dierentuin is in het centrum en is vrij klein. De andere dierentuin Poznan Zoo is ruim opgezet en perfect voor een mooie wandeling. Poznan staat ook bekend om de internationale en nationale handelsevenementen die ieder jaar in de stad worden gehouden. Specialistische jaarbeurzen zoals POLARGRA (voedsel) of BUDMA (bouwmateriaal) worden gerekend tot de grootste evenementen in Europa in de desbetreffende sector.

Enkele bezienswaardigheden in Poznan:

  • Basiliek van St. Peter en St. Paul
  • Raadhuis
  • Museum Narodowy
  • Het oude Stadsplein
  • De oude stadshal

Overige steden in Europa:

Tickets Poznan vergelijken en boeken

Op onze website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low cost) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming.Tevens kunt u via onze website uw hotelovernachting in Poznan, autohuur in Poznan, maar ook uw taxi van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

Boek hier uw Vliegticket Poznan.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar