Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Krakau

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Krakau

Op onze website kunt u alle vliegtickets vergelijken en reserveert u snel het goedkoopste vliegticket Krakau. Tevens kunt u online uw hotel en autohuur online reserveren.Omdat SchipholTickets.nl op een onafhankelijke wijze vliegtickets Krakau aanbiedt, beschikt u altijd over goedkope vluchten! Een online vliegticket Krakau boekt u in 5 simpele stappen. U kunt het ticket Krakau veilig en gemakkelijk betalen via iDeal of credit card.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Krakau

De vlucht Amsterdam-Krakau neemt gemiddeld 2,5 uur in beslag. Een ticket naar Krakau boekt u omdat er in Krakau nog steeds een statige en elegante sfeer heerst! De stad wordt beschouwd als een van de belangrijkste, zoniet de belangrijkste bezienswaardigheid van Polen.

Krakau

Deze elegante stad is na Warschau en Lódz de grootste stad van Polen. De stad ligt aan de Wisla in het zuiden van Polen en is de oude koninklijke hoofdstad van Polen. Krakau is één van de belangrijkste cultuursteden van Midden-Europa. Het Florence van Polen en is volgens velen één van de mooiste steden van Europa. Het stadscentrum staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Overdag kunt u genieten van de indrukwekkende culturele bezienswaardigheden en 's avonds hoeft ook niemand zich te vervelen. Deze stad is absoluut een bezoekje waard!

Enkele bezienswaardigheden in Krakau:

  • Lakenhallen
  • Raadhuistoren
  • Sint-Adelbertkerk
  • Collegium Maius
  • Rynek Glowny

Overige steden in Europa:

Tickets Krakau vergelijken en boeken

Goedkope vluchten, lastminute vliegtickets Krakau kunt u vinden op onze website. Ook andere bestemmingen worden aangeboden op onze website. Heeft u ook gedacht aan een vliegticket Parijs, vliegtickets Marokko, vliegticket Milaan of een vliegticket Bali? Dit is slechts een kleine selectie op onze website.

Boek hier uw vliegticket Krakau.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina’s
Er zijn nog geen reviews beschikbaar