Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Peru

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Peru

Bent u klaar voor een echt avontuur? Boek dan vandaag uw vliegtickets Peru en vlieg naar de prachtige westkust van zuid Amerika. Veel mooier word het niet op de planeet Aarde dan Peru. Gelegen tussen de bergrug van de Andes en de zuid Pacifische oceaan met als buurlanden het grote Brazilië, Bolivia, Chili, Ecuador en Colombia. U leest het goed, ook voor een rondtocht door zuid Amerika begint u goed met uw vliegtickets Peru.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Zie de wereld met uw vliegtickets Peru

Het prachtige Peru kan u zoveel bieden dat het lastig is een selectie te maken tussen al het moois. Maar wat kunt u allemaal gaan zien en meemaken met uw vliegtickets Peru? Wat dacht u van de prachtige Ballestaseilanden vlakbij de kust van Peru waar u allerlei soorten dieren in het wild kunt gaan zien. Of misschien houdt u meer van ruïnes? Bekijkt u dan de oude stad Chan Chan met haar grote paleizen die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Of misschien de oudste bekende stad in heel Amerika: Caral. Gelegen in een vallei 200 km van de hoofdstad. U leest het al, met uw vliegtickets Peru heeft u genoeg keuze op het gebied van eeuwenoude bouwwerken.

Amsterdam Lima

Met uw vliegtickets Peru bent u in staat om in ongeveer 14 uur naar de hoofdstad van Peru te vliegen, Lima. Vanaf deze stad kunt u de rest van het land gaan verkennen. Te beginnen natuurlijk met de hoofdstad zelf die op zichzelf al een trekpleister van formaat is. Met name het goudmuseum met haar objecten uit de oude indianenculturen is het bekijken waard. Bereidt u zich wel goed voor op deze lange vlucht en gaat u van te voren naar uw dokter voor de juiste inentingen en adviezen.

Hotels in Peru

Naast uw vliegtickets Peru boekt u op Schipholtickets.nl met gemak alvast uw hotels in Peru. U blijft waarschijnlijk lang en veel mensen beginnen hun verkenningstocht door heel zuid Amerika vanuit de hoofdstad Lima. Daarom kan het fijn zijn om naast uw vliegtickets Peru meteen uw hotel te regelen. Zo bent u gegarandeerd van een slaapplek na uw lange vlucht.

Trekpleisters in Peru

Naast de eeuwenoude steden en het bruisende Lima kunt u met uw vliegtickets Peru nog veel meer bezichtigen. Plan weekendtrips of rondreizen naar de Peruaanse hoogvlakte, het Titicaca meer en u mag echt Machu Pichu niet missen! Regel uw vliegtickets Peru voordelig bij Schipholtickets en beleef Peru zelf.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina's
Er zijn nog geen reviews beschikbaar