Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Panama

Vliegtickets Panama vergelijken

Bent u toe aan een heerlijke cultuur vakantie? Of ligt u liever op het strand? Met vliegtickets Panama kunt u beide werkelijkheid maken. Gebruik het zoekscherm hiernaast om goedkope vliegtickets Panama te vergelijken en boeken. Reken eenvoudig af met een van de vele betaalmogelijkheden zoals iDeal of creditcard.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam Panama

Met een rechtstreekse vlucht Amsterdam Panama bent u iets meer dan 11 uur onderweg.

Vindt u het niet erg om te vliegen met een overstap? Dan kan een vlucht met overstap u ook nog wel is geld besparen. Een iets minder gunstige vlucht valt namelijk zo nu en dan goedkoper uit en daar kunt u dan van profiteren.

Wat eventueel ook nog een goede mogelijkheid is, is het vliegen met een langere tussenstop. Vanuit Amsterdam vliegt u bijvoorbeeld met Delta Airlines met een tussenstop in Atlanta naar Panama. Zo combineert u uw reis naar Panama met een leuke citytrip Atlanta.

Panama Stad

In 2003 was Panama stad, samen met Curitiba, de cultuur hoofdstad van Amerika. Panama Stad heeft dus een rijke lading aan cultuur die u zeker moet bezichtigen. In Panama Stad vindt u twee historische gebouwen die op de Werelderfgoedlijst staan, dit zijn Panama la Vieja en Casco de Viejo(ook wel Casco Antiguo genoemd). Daarnaast zijn de gebruikelijke toeristische attracties Plaza de la Independencia en Museo del Canal Interoceánico ook zeker aan te raden.

Haal alles uit uw vliegtickets Panama

U wilt toch ook het meeste rendement halen uit uw vliegtickets Panama? Dan raden wij u aan om door het prachtige Panama te reizen en ieder hoekje te ontdekken. Panama bestaat uit negen provincies en 5 comarca’s(Indiaanse gemeenschappen). Ervaar hoe het is om een van deze Indiaanse gemeenschappen te bezoeken!

Wilt u tijdens uw bezoek aan Panama ook een aantal tropische eilanden bezoeken? Breng dan een bezoekje aan de San Blas eilanden, deze liggen voor de kust van Panama en zijn enkel per boot te bereiken. De San Blas eilanden zijn gelegen in de comarca Kuna Yala.

Bezienswaardigheden in Panama
  • Panamá Viejo
  • Casco Viejo/Casco Antiguo
  • Las Bóvedas
  • Plaza de la Catedral
Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar