Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Oman

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Oman

U wilt natuurlijk gemakkelijk zien hoe u goedkope vliegtickets Oman kunt boeken. SchipholTickets.nl helpt u hiermee door alle luchtvaartmaatschappijen die vliegtickets Oman aanbieden voor u te vergelijken. U kunt vervolgens makkelijk zien hoe laat de vluchten vertrekken en welke maatschappij het meest goedkope tarief heeft. Via het zoekformulier hieronder bent u er binnen een paar tellen achter wat vliegtickets Oman voor u kosten.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Oman

Wanneer u van Amsterdam naar Oman vliegt, heeft u de keuze om op de luchthavens van Muscat en Salalah aan te vliegen. Vanuit Nederland wordt er het meest aangevlogen op Muscat. Een vlucht naar Oman duurt ongeveer 8 uur. Helaas is het niet mogelijk om direct te vliegen naar Oman toe, dit gebeurt meestal met een overstap of tussenstop in respectievelijk: Londen Heathrow, Frankfurt, Zurich, Abu Dhabi of Dubai. Let goed op bij het boeken van vliegtickets Oman wat voor overstap u heeft, en in welke mate dit uw vluchttijd beïnvloed.

Oman

Oman is een sultanaat, met als staatshoofd sultan Qaboes bin Said al Said. De hoofdstad van het land is Muscat, en dit is een belangrijke handelshaven voor het land.

Het land kende jarenlange armoede maar is onder leiding van de sultan aan een enorme opmars begonnen. Zo zorgde de Sultan voor meer welvaart en vrijheid voor de inwoners van Oman, voerde hij het kiesrecht voor vrouwen in en investeerde hij in goed onderwijs. Tenslotte zorgde hij er eveneens voor dat Oman lid werd van de Arabische Liga en de VN.

Het land heeft een enorme diversiteit in het landschap. Zo komt u woestijnen, bergen en prachtige oases tegen. Er zijn enorme stukken waar alles groen begroeid is, en dit komt mede door de moesson die jaarlijks door het land heen trekt.

Rondreizen Oman

Oman heeft zoals eerder gemeld een prachtig landschap. Dit is mede de reden dat veel mensen die op vakantie naar Oman gaan, ook gaan rond reizen door het land. Er zijn diverse organisaties waar u een SUV met kampeer spullen kunt huren. U hoeft dus niet uw eigen kampeerspullen met u mee te nemen in het vliegtuig. En bij het boeken van vliegtickets Oman hoeft u zich hier dus geen zorgen om te maken.

Door middel van het rondreizen ziet u zoveel meer van dit prachtige land dan u ooit zult zien wanneer u enkel en alleen in en rondom uw hotel verblijft. Zo bent u met een 4 wheel drive auto in staat om wadis te gaan bekijken. Wadis zijn oases die vol staan met palmbomen en prachtig bloeiende struiken. En dus een enorme aanrader om een Wadi te gaan bezoeken.

Enkele bezienswaardigheden:

  • Muscat
  • Salalah
  • Wahiba Sands
  • Dibba
  • Sharqiya regio
  • Dhofar
Vliegtickets Oman vergelijken en boeken

Vergelijk simpel en snel uw vliegtickets Oman op SchipholTickets.nl. Heeft u overigens al gekeken voor een hotel voor uw vakantie naar Oman? Naast het boeken van vliegtickets Oman kan SchipholTickets.nl u namelijk ook verder helpen met het vinden van een hotel.

Kijk snel wat vliegtickets Oman voor u kosten, en wellicht zit er nog een mooie aanbieding voor u tussen. Wij willen u wel en tip meegeven, en dat is om op tijd uw vliegtickets Oman te boeken. Zo weet u zeker dat de voordelige tarieven voor die periode nog beschikbaar zijn. Heeft u eventueel nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina’s
Er zijn nog geen reviews beschikbaar