Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Muscat

Vliegtickets Muscat vergelijken

Of u de stad nou Muscat, Masqat, Mascat of Maskat noemt, de Omaanse hoofdstad is een stad die u zeker gezien moet hebben. De stad is een mooi begin punt voor een rond reis door het sultanaat van Oman. Wij zetten alle luchtvaartmaatschappijen die naar Muscat vliegen voor u op een rij en kunt u direct de goedkoopste vliegtickets kiezen. Vul het zoekscherm hiernaast in en kom erachter hoe voordelig een vlucht naar Muscat is op uw reisdata.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam Muscat

Vanuit Amsterdam vliegt u naar Muscat in minder dan 11 uur. Deze vlucht is altijd met een tussenstop, afhankelijk met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt is dit op respectievelijk Istanbul, Dubai, Abu Dhabi of Doha.

Muscat heeft voor u als toerist erg veel te bieden. Het Sultanaat Oman heeft een rijke historie en deze ziet u overal terugkomen in de historische gebouwen, maar ook in de vele musea die het sultanaat rijk is. Veel van deze musea liggen in Muscat en zijn zeker het bezoeken waard. Ook de shop liefhebber kan zijn of haar hart ophalen, want Muscat heeft diverse mooie winkelcentra. De warme temperaturen zorgen ervoor dat de strandliefhebber ook geheel is voorzien bij zijn of haar reis naar Muscat.

Haal alles uit uw vliegtickets Muscat

Muscat is een ideale bestemming om vanuit een rondreis te beginnen. Oman kent een prachtig landschap en kamperend rond reizen wordt dus ook zeker vaak door toeristen gedaan. Bij diverse bedrijven kunt u alle benodigdheden hiervoor huren, denk hierbij aan een 4x4 auto en kampeerspullen.

Een optie voor u kan ook zijn om heen te reizen op Muscat en terug te vliegen vanaf de andere grote stad in Oman, Salalah. Salalah lig in het zuiden van Oman en biedt u dus de mogelijkheid om het hele land te zien.

Waar u in steden als Dubai en Abu Dhabi u nog wel is last kunt hebben van een zandstorm, hoeft u hier in Muscat weinig zorgen om te maken. Deze komen namelijk weinig voor in Muscat.

Bezienswaardigheden in Muscat
  • Sultan Qaboes moskee
  • Soek van Muttrah (Arabische markt)
  • Stadsmuur met diverse poorten
  • Nationaal Museum van Oman
  • Muscat City Center
Vliegtickets Muscat vergelijken en boeken

Wanneer men aan het Midden-Oosten denkt, denkt men vaak aan Dubai ,Abu Dhabi en Qatar. Muscat hoort echter zeker in dit rijtje thuis als populaire bestemming. Vergelijk daarom snel alle vliegtickets Muscat zodat u ook binnenkort kunt genieten van deze mooie stad en het sultanaat Oman. Uw vliegtickets kunt u gemakkelijk afrekenen op diverse manier, zo kunt u kiezen voor iDeal, Creditcard en af hankelijk van uw vertrekdata ook voor GWK betaling.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina's
Er zijn nog geen reviews beschikbaar