Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Odessa

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Odessa

Bent u op zoek naar goedkope vliegtickets naar Odessa? SchipholTickets.nl helpt u op weg in deze zoektocht. U kunt gemakkelijk en veilig online vliegtickets Odessa boeken en betalen. Wij zijn al jaren een betrouwbare aanbieder van online vliegtickets, onze klanten waarderen ons dan ook niet voor niets met een 8,5 via Trustpilot.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam – Odessa (AMS-ODS)

Er zijn helaas geen directe vluchten van Amsterdam naar Odessa. U bent dan meer reistijd kwijt, aangezien u altijd een overstap heeft in een andere stad en dat neemt tijd in beslag. Een overstap duurt gemiddeld 2 uur. Dit is ook echt de tijd die u nodig heeft op een luchthaven om over te stappen. Tevens houden ze ook rekening met een kleine vertraging. Indien u alles met dezelfde luchtvaartmaatschappij boekt in 1 vliegticket, dan wordt uw bagage ook doorgestuurd naar de eindbestemming.

De reisduur Amsterdam-Odessa zit tussen de 4,5 – 8 uur, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en route. De route kunt u vliegen met Ukraine International Airlines, KLM, Aeroflot, Lot Polish Airlines, Lufthansa en KLM.

Haal alles uit uw vliegtickets Odessa

Odessa ligt aan de Zwarte Zee en heeft ongeveer 1,1 miljoen inwoners. De stad ligt op de heuvels en is een echte havenstad. Odessa heeft meerdere stranden direct aan de Zwarte Zee, dit trekt ook de nodige toeristen naar deze stad. De meeste toeristen komen uit Rusland, Turkije en Bulgarije. De stad en vooral het centrum wordt langzaam vernieuwd. De populaire bezienswaardigheden zijn Arcadia Beach, beroemde Privoz markt voor de levensmiddelen en de gigantische Potemkin trap als ingang van de stad vanaf de haven.

Hotel Odessa

Naast het makkelijk boeken en vergelijken van vliegtickets Odessa kunt u ook eenvoudig uw hotel boeken via SchipholTickets.nl. Wij werken samen met Booking.com. Online hotels boeken was nog nooit zo simpel. Booking.com heeft ook een laagste prijsgarantie. Ook kunt u via Booking.com vaak hotels in Odessa boeken en ter plaatse betalen.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar