Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Auckland

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Auckland

Voor een vliegticket naar Auckland bent u het goedkoopst uit bij SchipholTickets.nl. Omdat SchipholTickets.nl op een onafhankelijke wijze tickets naar Auckland aanbiedt, beschikt u altijd over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen! Heeft u de "City of Sails" altijd al eens van dichtbij willen zien? Vlieg dan nu goedkoop naar Auckland.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Auckland

Vliegen van Amsterdam naar Auckland neemt gemiddeld 27 uur in beslag. Een ticket naar Auckland boekt u omdat Auckland de gateway is van het land! Alle intercontinentale vluchten komen aan in Auckland. De stad heeft ongeveer 990.000 inwoners en is daarmee de grootste stad van Nieuw-Zeeland. Auckland is dus geweldige stad om eens naar toe te vliegen.

Auckland

Auckland is een bonte verzameling van nationaliteiten die afkomstig zijn uit vele windstreken in de wereld. De Tasman zee aan de ene kant en de Pacific aan de andere kant wordt Auckland omringd door water. Hierdoor heeft de stad een grote aantrekkingskracht op watersportliefhebbers. Er zijn vele bezienswaardigheden in en rond het centrum, zoals musea, kunstgaleries en parken. De meeste attracties liggen aan het water en rond de parken als Albert Park, Victoria Park en de Domain. Een bezoek aan de 328 meter hoge Skytower is zeker de moeite waard, zo krijgt u een goed beeld van de stad.

Enkele bezienswaardigheden in Auckland:

  • Skytower
  • Maritiem Museum
  • Art Gallery
  • Auckland Museum
  • One Tree Hill

Overige steden in Australië, Nieuw-Zeeland en Azië:

Tickets Auckland vergelijken en boeken

Op onze website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low cost) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming. Tevens kunt u via SchipholTickets.nl uw hotelovernachting in Auckland, autohuur in Auckland, maar ook uw taxi van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertreken aankomsttijden vanaf Schiphol.

Boek hier uw Vliegticket naar Auckland.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar