Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Mongolie

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Mongolie

Bezoek het land van de Mongoolse heerser Djengis Khan binnenkort met uw vliegtickets Mongolië. Boek deze vakantie en ga op een uniek avontuur. Wedden dat uw familie en vrienden jaloers zullen zijn? Geniet van grote uitgestrekte landschappen van dit prachtige land in Azië. Kom tot rust in een echte Yurt (een soort van tent die traditioneel gebruikt wordt in dit grote land) of ga juist rondreizen zodat u de grootte van dit land echt meemaakt. Wat uw wensen ook zijn, uw avontuur begint bij het boeken van uw vliegtickets Mongolië.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Uw vakantie met uw vliegtickets Mongolië

Met uw vliegtickets Mongolië komt u aan in een bijzonder land op een bijzondere plek in de wereld. Ten noorden grenst het aan diverse autonome regio’s van de Russiche federatie. In het zuiden aan Binnen Mongolië dat onderdeel is van China. U landt met uw vliegtickets Mongolië op de Mongoolse hoogvlakte. Dat betekent een ruw en ruig landschap dat veel indruk op u zal maken.

Amsterdam - Mongolië

Met uw vliegtickets Mongolië bij de hand bent u in ongeveer 8 uur vliegen in de hoofdstad Ulaanbaatar. Daar begint u vakantie al meteen goed. Deze stad waar ongeveer 1 miljoen mensen wonen heeft u veel te bieden. Wist u dat deze 1 miljoen mensen ongeveer een derde van alle inwoners van het land zijn? Dat betekent dat de rest van het land behoorlijk leeg is. Ideaal voor reizigers die houden van grote leegtes en rust. Ziet u het zitten om op dit avontuur te gaan? Boek dan vandaag nog uw vliegtickets Mongolië!

Hotels in Mongolië

Naast uw vliegtickets Mongolië regelt u ook uw hotel in Mongolië op onze website. Nadat de tickets binnen zijn klikt u simpelweg door naar de hotels en maakt u een keuze. Als u geen keuze kunt maken kunt u recensies lezen van reizigers die u voorgingen. Zo simpel kan het zijn! Beleef dit avontuur binnenkort en boek uw vliegtickets Mongolië en uw hotel meteen!

Bezienswaardigheden Mongolië

Uw vliegtickets Mongolië bieden u de mogelijkheid om een heel apart land te gaan bezichtigen. Het graf van de legendarische heerser Djenghis Khan hoort daar helaas niet bij. Hij wilde namelijk niet dat iemand het ooit zou vinden en zijn laatste rustplaats is dan ook een van de grootste mysteries in de historie van dit land. Voor liefhebbers van Boeddhisme zijn vliegtickets Mongolië zeer aan te bevelen. Deze cultuur en religie zijn springlevend in dit land. Evenals de eeuwenoude traditie van het keelzingen en het drinken van een alcoholische drank van paardenmelk. U kunt dit allemaal gaan beleven met uw vliegtickets Mongolië. Regel ze vandaag nog!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar