Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Moldavie

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Moldavie

Moldavië is een republiek die ontstaan is na de val van de Sovjet-Unie en is vooral de laatste jaren als vakantiebestemming steeds populairder geworden. Wanneer u een vliegticket Moldavië boekt, vliegt u in slechts tweeënhalf uur naar Oost-Europa; een afstand van meer dan 1800 kilometer. Na deze vliegreis, die vertrekt vanaf Schiphol, landt u op het enige vliegveld van het land in Chisinau, de hoofdstand van Moldavië! Vliegtickets naar Moldavië worden vooral geboekt door de avontuurlijke reiziger die geïnteresseerd is in de culturele achtergrond van het land. Moldavië is namelijk één van de armste landen van Europa, met een bevolking die bestaat uit een mix van Roemenen, Oekraïners en Russen.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Hotel Moldavië

Hoewel het land van oorsprong dus weinig financiële middelen ter beschikking heeft, zijn er toch een aantal zeer luxe hotels en vakantieparken in het land te vinden. Zo zijn er in hoofdstand Chisinau verschillende vier- en vijfsterren hotels en parken te vinden. Qua inrichting zal er altijd een duidelijk verschil te zien met de inrichting van Westerse hotels, maar zoals het gezegde luidt: Over smaak valt niet te twisten. Het is dus maar net of de Oost-Europese stijl u aanstaat of niet!

Vakantieland Moldavië

Naast de luxe hotels, is er zeker genoeg te doen voor de culturele bezoeker, maar ook voor de genieter van de warme zon is het boeken van een vliegticket Moldavië een slimme keuze. Moldavië heeft namelijk erg warme en zonnige zomers die u kunt vergelijken met temperaturen op een warme zomerdag in Nederland. Voor de culturele vakantieganger zijn er veel leuke steden en dorpjes te bezoeken, waar de prachtige natuur te bewonderen is, maar waar u tevens veel eeuwenoude kerken en kloosters zult terug vinden. Daarnaast kunt u genieten van de prachtige natuur van het land. Na het boeken van een vliegticket Moldavië kunt u de mooie bosgebieden van het land bekijken, en uiteraard de grote rivieren De Dnjestr en de Proet, welke zijrivieren zijn van de Donau. Boek vandaag nog een vliegticket naar Moldavië en ga een heerlijke vakantie tegemoet!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar