Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Casablanca

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Casablanca

Voor een vliegreis naar Casablanca bent u het goedkoopst uit bij SchipholTickets.nl. Omdat SchipholTickets.nl op een onafhankelijke wijze vliegtickets naar Casablanca aanbiedt, beschikt u altijd over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen! Heeft u de poort van Marokko altijd al eens van dichtbij willen zien? Vlieg dan nu goedkoop naar Casablanca.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Casablanca

Vliegen van Amsterdam naar Casablanca neemt gemiddeld 3,5 uur in beslag. Een ticket naar Casablanca boekt u omdat Casablanca steeds meer in opkomst is qua toerisme. In deze schitterende stad bevinden zich dan ook de mooiste bezienswaardigheden. Casablanca is dus een geweldige stad om eens naar toe te vliegen.

Casablanca

Casablanca is een stad in het westen van Marokko. Casablanca is de grootste en tevens belangrijkste havenstad van Marokko, gelegen aan de Atlantische Oceaan. Casablanca is ook een hele fijne badplaats.Het centrum van de stad bestaat uit een oud en nieuw gedeelte, dat door het grootste marktplein, de Place Mohammed V, van elkaar gescheiden wordt. Ook is Casablanca beroemd omwille van de prachtige Hassan II-moskee. Deze moskee is, na die van Mekka, de grootste ter wereld. De meeste restaurants en bars zijn gelegen in de wijk Corniche, waar je kan genieten van de heerlijke lokale en internationale gerechten.

Enkele bezienswaardigheden in Casablanca:

  • Ancienne Medina
  • Azemmour
  • Boulevard de la Corniche
  • Centrale Markt

Overige steden in Afrika:

Tickets Casablanca vergelijken en boeken

Op onze website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low cost) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming. Tevens kunt u via SchipholTickets.nl uw hotelovernachting in Casablanca, autohuur in Casablanca, maar ook uw taxi van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

Boek hier uw Vliegticket naar Casablanca.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar