Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Malta

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Malta

Boek vandaag nog uw vliegtickets Malta en geniet van dit heerlijke eiland midden in de Middellandse zee. Ga voor een weekend of langer en bekijk wat dit prachtige eiland met rijke historie u te bieden heeft. Als u er toch bent, neem dan ook meteen even een kijkje op een van de kleine bewoonde en onbewoonde eilandjes in de buurt. Maar voordat u dit kunt doen boekt u eerst uw vliegtickets Malta!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Binnen 3 uur in de zon met vliegtickets Malta

U bent al binnen 3 uur op het prachtige eiland in de Middellandse zee met uw vliegtickets Malta. Het is bijna onvoorstelbaar dat u binnen zo een korte tijd al op dit heerlijke zonovergoten eiland kunt zijn. U bent er sneller dan met de auto van Maastricht naar Groningen! En voor de prijs hoeft u het ook al niet te laten. Die zijn op SchipholTickets.nl altijd voordelig.

Snuif de cultuur op met vliegtickets Malta

Met vliegtickets Malta in uw koffer bent u in staat een wel zeer rijke geschiedenis te gaan bezichtigen. De vroegste bouwwerken die er gevonden zijn, stammen uit 3500 en 2500 voor Christus. Dat betekent dat ze zelfs ouder zijn dan de piramides in Egypte en ook het Engelse Stonehenge komt er niet bij in de buurt. Maar ook voor zon en zee boekt u vliegtickets Malta. Gelegen tussen het zuiden van Italië en de noordkust van Afrika bent u gegarandeerd van zon!

Autohuur Malta

Scheur in uw eigen auto het hele eiland rond! Het is natuurlijk fijn om tijdens uw vakantie vervoer te hebben. Malta staat echter bekend om haar prachtige bergachtige kronkelwegen die voor zowel autoliefhebbers als minder begenadigde chauffeurs een genot zijn om rond te toeren. Bovendien kunt u zelf bepalen waar u heen gaat en nog belangrijker: waar en wanneer u weer uitstapt. Ga het zelf ervaren en boek meteen uw vliegtickets Malta!

Bezienswaardigheden Malta

Bekijk de Romeinse tempels of ga genieten van het Middellandse zee klimaat. Malta heeft het allemaal. Of u nu van een zeer actieve vakantie houdt waarbij u de hele dag op touw bent of dat u liever aan het zwembad of strand gaat liggen om bij te komen van het drukke hectische leven. Het is geen probleem op Malta.

Ga naar SchipholTickets.nl en zoek op Malta voor het boeken van uw vliegtickets Malta. Daar krijgt u geen spijt van!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar