Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Vueling

Bekijk en vergelijk alle bestemmingen Vueling

Bent u toe aan een welverdiende vliegvakantie? Dan boekt u vliegtickets Vueling! Om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaalt, kunt u bij SchipholTickets de tarieven van alle bestemmingen en vliegtickets Vueling bekijken en vergelijken. Hier bent u echt voordelig uit! Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u hier altijd over de best geprijsde tickets Vueling.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets Vueling?

U boekt een vliegticket Vueling als u goedkoop op vakantie wilt. Waar Iberia de Spaanse variant van KLM is, zijn vliegtickets Vueling vergelijkbaar met die van Transavia: u betaalt minder en krijgt daar ook een andere service voor terug. Het verschil in prijs uit zich bijvoorbeeld in het feit dat u betaalt voor drankjes aan boord en dat er geen businessclass is. Nu is dat bij deze airline gelukkig geen enkel probleem. De Spaanse lowcost carrier vliegt met 58 toestellen alleen binnen Europa, tegen scherpe tarieven. De vluchten duren dus nooit lang en dit is ideaal voor een weekendje weg! De thuishaven is het vliegveld van Barcelona en een van de hubs van de luchtvaartmaatschappij is ons eigen Schiphol. De bestemmingen kunnen nogal eens wijzigen, want lowcost carriers spelen in op de vraag van de klant. Het is in ieder geval erg makkelijk om met vliegtickets Vueling voor een nette prijs naar heerlijke vakantiebestemmingen als Ibiza, Barcelona, Sevilla of La Coruña te reizen.

De vloot

Omdat u alleen vliegtickets Vueling voor binnen Europa kunt boeken, is er van businessclass aan boord van de vloot geen sprake. Die vloot bestaat uit enkel Airbus A320-toestellen. Het is trouwens wel mogelijk om een zogeheten duo-stoel te boeken: de middelste stoel wordt vrijgehouden zodat u meer privacy en comfort heeft.

Voordelen van vliegtickets Vueling

Aan boord betaalt u voor uw hapjes en drankjes, maar het is op veel vliegvelden mogelijk om achter de poortjes drinken te kopen dat u gewoon aan boord kunt drinken. Het eten en drinken dat aan boord geserveerd wordt, is overigens van prima kwaliteit. Denk hierbij aan broodjes, snacks, frisdrank en alcohol. Vliegt u met alleen handbagage? Een groot voordeel is dan dat u bij een van de ticketautomaten zelf uw ticket Vueling kunt printen. U hoeft dus niet in de rij te staan en dat scheelt kostbare tijd. Als u online hebt ingecheckt, kunt u zelf een stoel kiezen. Een voordeel van een stoel voorin het vliegtuig is dat u er snel uit bent op de plek van bestemming.

Vliegtickets Vueling vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets Vueling. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagde reis naar een van de vele bestemmingen: tickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is een vertrouwd adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw vliegticket Vueling doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets Vueling!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar