Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Virgin Atlantic

Zonder zorgen op reis met Virgin Atlantic

Voor een vliegticket Virgin Atlantic Airways bent u het beste uit bij SchipholTickets.nl. Op onze website kunt u veilig, gemakkelijk en snel uw vliegticket Virgin Atlantic Airways boeken en betalen. De betaling van uw vliegticket Virgin Atlantic kunt u veilig en vertrouwd voldoen via iDeal of credit card.

Boek nu rechtstreeks uw vliegticket Virgin Atlantic Airways

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Virgin Atlantic Airways

Virgin Atlantic vliegt wereldwijd naar 30 bestemmingen. Deze goede en betrouwbare luchtvaartmaatschappij vliegt naar Australie, Azie, de Caraïben, Amerika en Afrika. De lucthvaartmaatschappij is een onderdeel van de Richard Branson's Virgin Group. Virgin Atlantic Airways is in 1982 gestart als British Atlantic Airways. In 1984 is de naam gewijzigd naar Virgin Atlantic Airways, toen het bedrijf is overgenomen door de Virgin Group van Richard Branson.

Bestemmingen Virgin Atlantic Airways

De thuisbasis van Virgin Atlantic Airways is in Londen Heathrow. Londen Heathrow Airport is de grootste luchthaven van Europa. Virgin Atlantic Airways heeft ook een hub in Londen Gatwick en Manchester Airport. Vanaf Londen Heathrow kunt u gemakkelijk vliegen naar Barbedos, Grenada of Tobago. Ook kunt u gemakkelijk vliegen naar Dubai, Havana, Delhi, Shanghai, Tokyo of Hongkong. In Amerika kunt u natuurlijk naar New York, Boston, Miami of San Francisco.

Economy Class

Vlieg economy class en geniet van de stoelen die special zijn ontworpen met een maximum aan beenruimte en comfort. Elke stoel heeft zijn eigen tv scherm, waardoor u kan genieten van de laatste in-flight entertainment. Drankjes en maaltijden worden voor u geserveerd gedurende de gehele vlucht.

Premium Economy class

Premium economy class is economy class, maar met meer beenruimte, service en comfort. Verder heeft Virgin Atlantic speciale incheck balies voor premium economy en mag u eerder aan boord.

Upper Class

Upper class op intercontinentale vluchten van Virgin Atlantic Airways biedt een ultieme ervaring van luxe en comfort. Voor de reis kunt u genieten van de Virgin Atlantic Club House met al haar voorzieningen zoals een spa, salon en brasserie. Aan boord heeft Upper Class speciale flat bedden.

Vliegtickets Virgin Atlantic Airways vergelijken en boeken

Op onze website kunt u alle tarieven van Virgin Atlantic Airways en andere luchtvaartmaatschappijen vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw bestemming. Tevens kunt u via SchipholTickets.nl uw hotelovernachting, autohuur, maar ook uw taxi van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar