Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets US Airways

Regel gemakkelijk uw vlucht met US Airways

Benieuwd hoe goedkoop u kunt vliegen met US Airways? Bij SchipholTickets.nl komt u erachter door simpel alle vluchten die naar uw bestemming gaan te vergelijken. Eenvoudig boekt u uw US airways tickets online, omdat ook de betaling eenvoudig online te voldoen is. De betaling is namelijk eenvoudig af te ronden door onder andere iDeal of creditcard te gebruiken.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Historie US Airways

Het ontstaan van US Airways dateert van het jaar 1939, destijds genaamd als All American Aviation. Na diverse naamsveranderingen werd uiteindelijk in 1997 de naam US Airways gehanteerd.

Ondertussen heeft US Airways een vloot van 341 vliegtuigen en is uitgegroeid tot een grote luchtvaartmaatschappij.

Bestemmingen US Airways

US Airways vliegt aan op 200 bestemmingen verspreid over Noord en Zuid Amerika, Europa en het Midden Oosten. Kijk snel of US Airways ook vliegt op de bestemming waar u naar toe wilt vliegen. Vanuit Nederland vliegt u onder andere rechtstreeks naar Chicago, Washington en Philadelphia in Amerika. Andere vluchten zijn vaak met een overstap.

Stoelklassen US Airways

Economy Class

Bij de Economy Class van US Airways geniet u van een fijne stoel, met een stoel afstand van rond de 76 - 83 cm en een stoelbreedte van rond de 43 - 45 cm. Zo heeft u ook genoeg ruimte wanneer u met Economy Class vliegt. Dit zal er aan bijdragen dat u rustig en met comfort kunt vliegen.

Envoy

Dit is de Business Class van US Airways. Binnen de Envoy klasse heeft u de keuze uit verschillende stoelen, en dit is ook weer afhankelijk van het type toestel waarmee gevlogen wordt. Het verschil in de stoel zit hem in het aantal graden dat de stoel kan kantelen. Zo is er een stoel die gedeeltelijk kan kantelen, een stoel die 165 graden kantelt en tenslotte is er ook nog een lie flat stoel. In een lie flat stoel kunt u de stoel geheel horizontaal positioneren, zodat u ook op deze wijze geheel tot rust kunt komen.

De Envoy klasse geeft u ook de mogelijkheid om rustig te werken, zo heeft uw stoel namelijk ook mogelijkheid om een EmPower/AC-adapter aan te sluiten.

First Class

De First Class kiest u wanneer u van een exclusieve service houdt. De stoel biedt u extra comfort en is groter dan die van de Economy en Envoy klasse. De drankjes aan boord van uw vlucht zijn gratis, als mede de kussens en dekens die u eventueel wilt gebruiken.

Boek uw tickets goedkoop met US Airways

Heeft u besloten om te gaan vliegen met US Airways, en wilt u ook gaan genieten van de fijne service die deze luchtvaartmaatschappij u te bieden heeft? Vergelijk alle vliegtickets van US Airways via het zoekscherm boven aan deze pagina. En ervaar ook de goedkope vliegtickets prijzen van US Airways.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar