Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Turkish Airlines

Vergelijk alle bestemmingen met Turkish Airlines

Bent u toe aan vakantie? Dan boekt u vliegtickets Turkish Airlines! Om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaalt, kunt u bij SchipholTickets de tarieven van alle bestemmingen en vliegtickets Turkish Airlines bekijken en vergelijken. Hier bent u echt voordelig uit! Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u hier altijd over de voordeligste tickets Turkish Airlines!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets Turkish Airlines?

Met vliegtickets Turkish Airlines kiest u voor een luchtvaartmaatschappij die de laatste jaren erg hard aan de weg timmert. Turkish Airlines is tevens al voor 4 jaar achterelkaar verkozen tot de beste luchtvaartmaatschappij van Europa. Ook de catering aan boord, welke door een 'Flying Chef' wordt geserveerd heeft al diverse malen een prijs ontvangen.

Het doel is Istanbul Atatürk een hub te laten worden tussen oost en west en dankzij de nieuwe strategied en zeer actieve marketing is de Turkse maatschappij een snelgroeiend fenomeen in de luchtvaart. Zo sponsort de maatschappij voetbalteams als Borussia Dortmund en voetbalsterren zoals Lionel Messi en Didier Drogba. Met vliegtickets Turkish Airlines kiest u voor een lid van de Star Alliance; daarin zijn ook Singapore Airlines, United en South African Airways vertegenwoordigd. Het kan daarom voorkomen dat u een vlucht boekt bij Turkish Airlines die wordt uitgevoerd door een van de andere maatschappijen, afhankelijk van uw bestemming.

De vloot

De vloot bestaat uit 260 toestellen, vooral Boeings en Airbussen. Afhankelijk van het feit of uw vlucht binnen Europa of intercontinentaal is, kunt u vliegtickets Turkish Airlines boeken voor Business Class, Comfort Class en Economy Class. De nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije vliegt wereldwijd op meer dan 261 bestemmingen in het Midden-Oosten, Europa, de Verenigde Staten, het Verre Oosten en Noord- en Zuid-Afrika.

Voordelen van vliegtickets Turkish Airlines

Dankzij het grote netwerk van Turkish Airlines welke momenteel uit 261 bestemmingen bestaat, kunt comfortabel naar 108 landen vliegen wereldwijd. Tevens is Turkish Airlines ook lid van de Star Alliance waardoor u ook met de alliantiepartners naar bestemmingen wereldwijd kan vliegen.

Met vliegtickets Turkish Airlines kunt u bijna overal ter wereld komen. De service aan boord is goed en u krijgt gratis hapjes en drankjes tijdens uw vlucht. Dat geldt zeker niet voor alle luchtvaartmaatschappijen! Vliegt u met alleen handbagage? Een groot voordeel is dan dat u bij een van de ticketautomaten zelf uw Turkish Airlines ticket kunt printen. U hoeft dus niet in de rij te staan en dat scheelt nogal wat tijd. Reist u Business Class tickets met Turkish Airlines? Dan mag u extra bagage meenemen en checkt u in bij een speciale balie waar u niet in de rij hoeft te staan en kunt u genieten van de voordelen van de Business Class Lounge.
Een goed begin van uw reis!

Vliegtickets Turkish Airlines vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets Turkish Airlines. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagde reis naar een van de vele bestemmingen: tickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is een vertrouwd adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw vliegticket Turkish Airlines doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets Turkish Airlines!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar