Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Transavia

Vliegtickets Transavia!

Wilt u een goedkope citytrip maken of voordelig naar de zon? Dan boekt u vliegtickets met Transavia! Bij SchipholTickets kunt u de tarieven van alle vliegtickets vergelijken.

Voor een vlucht met Transavia bent u het voordeligst uit bij SchipholTickets.nl.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Transavia

Transavia is een lowcostmaatschappij, een prijsvechter. Transavia is in 1965 opgericht en op 14 november 1966 werd de chartervergunning verleend om vanaf Schiphol te vliegen. In 1991 werd Transavia een dochteronderneming van KLM. De vliegtuigen van Transavia zijn gemiddeld 4 jaar oud, dit is bijna een unicum te noemen binnen de vliegbranche. Om de kosten laag te houden betaalt u uitsluitend voor de basisservice. Als u extra's wilt dient u er voor te betalen. U dient bijvoorbeeld extra te betalen voor check in bagage en voor eten aan boord. U krijgt geen ticket, maar ontvangt per email een reserveringsnummer en voor sommige bestemmingen een ticket coupon. Samen met een geldig paspoort/identiteits bewijs is dit voldoende om in te checken.

Bestemmingen Transavia

Jaarlijks vervoert Transavia ongeveer 5,5 miljoen passagiers en vliegt in de zomer naar circa 90 bestemming en in de winter naar ongeveer 35 bestemmingen. De vluchten die Transavia maakt zijn vooral lijndiensten en chartervluchten in en rondom het Middelandse Zeegebied en de bekende wintersportgebieden. De bestemmingen waar Transavia naar toe vliegt zijn onder andere: Frankrijk, Spanje, Griekenland, Portugal, Italie en Oostenrijk.

Vliegtickets Transavia

Op onze website kunt u alle tarieven van Transavia en alle andere luchtvaartmaatschappijen vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming. Tevens is het mogelijk om via onze website uw hotelovernachting, autohuur, maar ook uw taxivervoer van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol te reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol. Wacht daarom niet en boek nu uw vliegtickets van Transavia.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar