Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Tarom

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Tarom

Bent u op zoek naar goedkope vliegtickets naar Roemenië? Kijk dan direct  online op onze website, voor de beste deals. SchipholTickets is een onafhankelijk aanbieder van tickets en vergelijkt voor u de prijzen van alle vluchten die beschikbaar zijn met Tarom Air. Zo boekt u bij ons goedkope tickets Tarom!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets Tarom?

Als u vliegtickets naar Roemenië wilt regelen dan komt u automatisch uit bij Tarom. Wat veel mensen niet weten is dat Tarom ook naar diverse andere mooie steden vliegt in Europa, Azië en het Midden Oosten. Vlieg ook goedkoop met Tarom naar Moskou, Athene, Istanbul, Dubai, Tel Aviv, Amman of Beirut.

De nationale luchtvaartmaatschappij van Roemenië is tevens lid van Skyteam. Door de samenwerking met luchtvaartmaatschappijen als KLM, Air France, Aeroflot, Alitalia en 125 andere betrouwbare maatschappijen zijn een hoop andere bestemmingen bereikbaar voor u. Daarnaast kunt u bij alle SkyTeam partners punten sparen voor het Frequent Flyer programma.

De vloot

Tarom is een betrouwbare en veilige middelgrote luchtvaartmaatschappij. In 1992 heeft de luchtvaartmaatschappij besloten de vloot te moderniseren. Zo zijn er 2 Airbus vliegtuigen (type A-310) bijgekomen in 1992. In 1993 en 1994 heeft Tarom dit verder weten uit te breiden met 5 nieuwe Boeing vliegtuigen (type 737). Op dit moment vliegt Tarom met 24 vliegtuigen.

Vliegtickets Tarom vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets Tarom. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagde reis naar een van de vele bestemmingen: vliegtickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets Tarom!

 

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar