Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Singapore Airlines

Bekijk en vergelijk alle bestemmingen en vliegtickets Singapore Airlines

Bent u toe aan een welverdiende vakantie of gaat u voor uw bedrijf naar Azië of Australië? Regel nu uw vliegtickets Singapore Airlines! Om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaalt, kunt u bij SchipholTickets de tarieven van alle bestemmingen en vliegtickets Singapore Airlines bekijken en vergelijken.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets Singapore Airlines?

U boekt Singapore Airlines vliegtickets als u wilt reizen met de luchtvaartmaatschappij die het hoogst staat aangeschreven van alle maatschappijen. De toestellen zijn innovatief qua comfort en alle klassen zijn van een luxe niveau dat u niet vaak zult tegenkomen als u gaat vliegen. De stewardessen worden ook wel de Singapore Girls genoemd en zij zijn het trademark van de airline: ze zijn beroemd wegens hun traditionele kleding, de sarong kabaya, en komen dan ook in alle reclames voor. De maatschappij opereert vanuit Singapore en is lid van de Star Alliance, net als bijvoorbeeld Lufthansa en United. Singapore Airlines en dochtermaatschappij Silk Air* brengen u naar meer dan 100 bestemmingen in de wereld.

Populaire bestemmingen van Singapore Airlines:
- Australië: Adelaide, Brisbane, Darwin*, Melbourne, Perth, Sydney
- Nieuw-Zeeland: Auckland, Christchurch
- Indonesië o.a. Bali, Bandung*, Jakarta, Jogyakarta*, Lombok*, Makassar*, Manado*, Medan*, Surabaya
- Thailand: Bangkok, Chiang Mai*, Koh Samui*, Phuket*
- Vietnam: Da Nang*, Hanoi, Ho Chi Minh City
- Filipijnen: Cebu*, Davao*, Kalibo (Borocay)*, Manilla
- Myanmar: Yangon, Mandalay*
- Maleisië: Kota Kinabalu*, Kuching*, Kuala Lumpur, Langkawi*, Penang*
- Cambodja: Pnomh Penh*, Siem Reap*

De vloot

De moderne vloot met een gemiddelde leeftijd van slechts 6 jaar bestaat uit ruim 100 toestellen, waaronder Boeing 777 en Airbus A380. U kunt Singapore Airlines vliegtickets boeken voor Business class en Economy class, op een groot aantal routes is ook First class beschikbaar. Deze luchtvaartmaatschappij vloog als eerste met de A380, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld.

Voordelen van vliegtickets Singapore Airlines

De service aan boord is uitstekend, of u nu in de businessclass zit of "gewoon" economy vliegt. De maaltijden (keuze uit maar liefst 3 gerechten) en alle drankjes zijn gratis en van hoge kwaliteit. Met vliegtickets Singapore Airlines heeft u waarschijnlijk de beste keuze gemaakt op het gebied van service en klantvriendelijkheid. KrisWorld, het entertainment systeem van Singapore Airlines, biedt momenteel ruim 1.000 mogelijkheden. Er is keuze uit vele recente films, de allerlaatste populaire TV programma's, talloze muziek cd's, computer spellen en zelfs talencursussen kunnen tijdens de vlucht worden gevolgd. In economy class mag u 30kg aan bagage inchecken.Wanneer u business class tickets Singapore Airlines hebt geboekt, mag u meer bagage meenemen en checkt u in bij een speciale balie (die geen wachtrij heeft!).

Vliegtickets Singapore Airlines vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets Singapore Airlines. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagde reis naar een van de vele bestemmingen: tickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR,IATA als de SGR ean is een vertrouwd adres voor het regelen van een zorgeloze vlucht. De betaling van uw vliegticket Singapore Airlines doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal (internetbankieren), creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets Singapore Airlines!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar