Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Royal Air Maroc

Vergelijk alle vluchten van Royal Air Maroc

Ben u ook op zoek naar goedkope vliegtickets van Royal Air Maroc? Op onze website boekt u eenvoudig goedkope vluchten van Royal Air Maroc en is het ook mogelijk om vliegtickets van andere luchtvaartmaatschappijen te vergelijken en boeken. U kunt gemakkelijk en veilig de betaling van uw vlucht online afronden via iDeal (internetbankieren) of uw eigen creditcard. SchipholTickets.nl is aangesloten bij het ANVR, IATA en SGR, zodat u zonder zorgen op reis kunt gaan met Royal Air Maroc.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Historie Royal Air Maroc

Royal Air Maroc is opgericht in 1953 met als naam Compagnie Cherifienne des Transports Aériens. De naam Royal Air Maroc kwam namelijk pas tot stand na de onafhankelijkheid van het land. De luchtvaartmaatschappij begon in 1957 met het maken van internationale vluchten. De thuisbasis van Royal Air Maroc is te vinden op Mohammed V International Airport in Casablanca.

Royal Air Maroc heeft ondertussen een vloot van 62 vliegtuigen, bestaande uit het type Boeing, Airbus en ATR. Tevens zijn er nog 10 toestellen in bestelling, deze zullen in de loop van 2012 en 2013 worden geleverd.

Bestemmingen Royal Air Maroc

Royal Air Maroc vliegt op een groot aantal bestemmingen aan, bestaande uit vaste lijnvluchten en seizoensgebonden vluchten. Zo vliegt u vanuit Amsterdam het hele jaar door naar Casablanca, Nador, Oujda en Tanger. Verder zijn er seizoensgebonden vluchten van Amsterdam naar El Hoceima.

Stoelklasses

Bij Royal Air Maroc heeft u de keuze uit 3 stoelklasses die u kunt boeken. Zo kunt u kiezen uit Economy Class, Premium Class en Executive Class.

Economy Class

Afhankelijk van de duur van uw vlucht krijgt u een heerlijke maaltijd of lichte maaltijd. Mocht u extra eten of drinken willen nuttigen, dan kunt u dit aan boord van de vlucht kopen.

Premium Class

Geniet aan boord van een ruime comfortabele stoel en uit diverse warme maaltijden en hapjes a la carte.

Executive Class

Dit is de Business Class van Royal Air Maroc. U kunt hier eveneens genieten van een ruime comfortabele stoel en zeer goede service. U mag bovendien 40kg gratis bagage meenemen.

Vliegtickets Royal Air Maroc boeken

Wilt u ook goedkoop vliegen met Royal Air Maroc? Vul dan bovenaan deze pagina uw vertrekdata in en kom erachter hoe voordelig u vliegt met Royal Air Maroc. Tevens ziet u direct of de betreffende vlucht wellicht goedkoper is met een andere luchtvaartmaatschappij. Kijk dus snel wat de huidige tarieven

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar