Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Qantas

Vind hier uw goedkope vliegtickets Qantas

Wilt u een onvergetelijke reis maken naar Australië? Dan boekt u vliegtickets Qantas! Bij SchipholTickets kunt u de tarieven van alle vliegtickets Qantas vergelijken. Hier bestelt u veilig en voordelig uw tickets. Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u altijd over de voordeligste tickets Qantas!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets Qantas?

Als u een ticket Qantas heeft geboekt, ben u een van die gelukkigen die 'Down Under' gaan. En dat doet u in stijl: de nationale airline van Australië staat bekend om haar goede service aan boord van de doorgaans toch lange vluchten van de zogeheten Kangaroo Route. Daar herkent u de maatschappij overigens ook aan: op de rode staart is een witte kangoeroe afgebeeld. De Australische vloot bestaat uit 140 Airbussen (waaronder de imponerende A380, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld) en Boeings en vliegt naar 145 bestemmingen in eigen land en wereldwijd.

De airline is lid van de oneworld alliantie en heeft als belangrijkste hubs die luchthaven van Sydney en Melbourne. Met vliegtickets Qantas vliegt u bovendien met een van de drie oudste (waaronder onze eigen KLM)en meest betrouwbare luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

Voordelen van vliegtickets Qantas

Na het boeken van uw ticket Qantas mag u zich gaan verheugen op een vlucht met uitstekende service. We geven alvast een paar tips waarmee u uw voordeel kunt doen:

  • Gratis eten en drinken: Extra genieten tijdens uw vlucht van hapjes en drankjes, u betaalt niets extra
  • In stijl op reis: De service aan boord is uitstekend en u hebt genoeg beenruimte.
  • Online inchecken: Print zelf uw boarding pass en bespaar tijd in de rij aan de balie!
Vliegtickets Qantas vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets Qantas naar vele bestemmigen en dit zijn meestal de goedkoopste die u zult vinden. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagde reis met Qantas: vliegtickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is dus een zeer betrouwbaar adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw vliegticket Qantas doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets Qantas!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar