Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Lufthansa

Boek nu rechtstreeks uw vliegticket Lufthansa!

Voor een vlucht met Lufthansa bent u het voordeligst uit bij SchipholTickets.nl. Heeft u altijd al eens met Lufthansa willen vliegen? Boek dan nu uw vliegtickets naar een van uw favoriete bestemmingen.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Lufthansa

Lufthansa is lid van de zogeheten Star Alliance, Dit is 's werelds grootste alliantie van luchtvaartmaatschappijen op mondiaal niveau waar ook andere grote maatschappijen zoals o.a. United Airlines, Swiss International Air Lines (SWISS). en Singapore Airlines lid van zijn. Zo kunt u samen met de partners van Lufthansa bijna overal naar toe vliegen.

Lufthansa heeft 2 hubs Frankfurt en München, SWISS in Zurich,  Austian airlines in Wenen en brussel airlines Brussel. Al deze maatschappijen vallen onder de Lufthansa Group.

U kunt met de Miles & Mores kaart punten sparen als u vliegt met Lufthansa en/of partners. U kunt onder andere sparen voor nog meer tickets.

Bestemmingen Lufthansa

Door dat Lufthansa lid is van de eerder genoemde Star Alliance, is het mogelijk om met Lufthansa en haar partners de hele wereld over te vliegen. Lufthansa vliegt dus ook naar uw favoriete bestemming!

First Class

De stoelen kunnen tot een 2 meter lang bed omgetoverd worden. Iedere stoel heeft een beweegbare hoofd- en schouder steun, een laptop aansluiting en een eigen beeldscherm. De beenruimte in de 747 toestellen ligt tussen de 228 en 234 cm De beenruimte in de A340 toestellen is 216 cm. Op lange vluchten wordt een breed scala aan entertainment aangeboden. U kunt kiezen tussen films, concerten en videospelletjes.

Business class-lange vluchten

Lufthansa wil u kennis laten maken met een geheel nieuwe reiservaring. Ze hebben een business class ontwikkeld waarin u heerlijk kunt slapen, relaxen, werken en tot rust komen.

Business class- korte en middellange vluchten

Ergonomische goede leren stoelen. De indeling is 2-2. U kunt of aan het gangpad zitten of aan het raam.

Economy class -korte en middellange vluchten

Door de slank geconstrueerde rugleuningen krijgt u meer beenruimte, waardoor u ook in economy class voldoende beenruimte heeft.

Economy class-lange vluchten

Op lange vluchten heeft uw stoel een kussen van 40cm breed en beweegbare hoofdsteunen om uw comfort te verzekeren.

Vliegtickets Lufthansa vergelijk en boek

Op onze website kunt u alle tarieven van Lufthansa en alle andere luchtvaartmaatschappijen vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming. Tevens is het mogelijk om via onze website uw hotelovernachting, autohuur, maar ook uw taxivervoer van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol te reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol. Wacht daarom niet en boek nu uw vliegticket met Lufthansa.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar