Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets LOT Polish Airlines

Op SchipholTickets.nl kunt u simpel en eenvoudig alle vliegticket tarieven van LOT Polish Airlines en alle andere luchtvaartmaatschappijen opvragen en vergelijken. In slechts 5 simpele stappen boekt u uw vliegtickets naar een van de vele LOT Polish Airlines bestemmingen of een van de vele andere bestemmingen in de wereld. Maar SchipholTickets.nl biedt u nog veel meer! Naast vliegtickets boeken regelt u namelijk ook gemakkelijk uw hotel en autohuur op Schipholtickets.nl, daarnaast is het ook mogelijk om alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol zien op onze website.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

LOT Polish Airlines

LOT Polish Airlines is een luchtvaartmaatschappij uit Polen. De LOT werd opgericht in 1929 en is een van de oudste nog operationele maatschappijen ter wereld. Sinds 1989 is LOT Polish Airlines bezig met een enorme groei die vooral werd mogelijk gemaakt door de vernieuwing van hun floot. Bestemmingen die voorheen werden bediend door russische toestellen werden vanaf toen gevlogen met nieuwe Boeing toestellen.

Bestemmingen

Er wordt gebruik gemaakt van een floot van 55 vliegtuigen om passagiers te vervoeren naar een 60tal bestemmingen verdeeld over Europa, het Midden Oosten, Noord Amerika en Azie. Populaire LOT Polish Airlines bestemmingen zijn onder andere van Polen naar Chicago, Newark en New York City. Gedurende de zomer maken veel polen gebruik van deze vluchten om vakantie te vieren in Polen.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar