Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


KLM (KL) tickets

Boek alle bestemmingen van KLM (KL)

Bent u toe aan een welverdiende vakantie? Dan denkt u natuurlijk direct aan KLM tickets! Om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaalt, kunt u bij SchipholTickets de tarieven van alle bestemmingen en vliegtickets KLM bekijken en vergelijken. Hier bent u echt voordelig uit! Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u hier altijd over de best geprijsde KLM tickets!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom KLM tickets?

KLM (KL) is onze nationale trots in het internationale luchtruim. Zowel op lange (long haul) als korte (short haul) afstanden is de service aan boord uitstekend. Aan veel aspecten kunt u merken dat vliegtickets KLM niet van een budgetmaatschappij komen. Zo krijgt u bijvoorbeeld altijd een snack, maaltijd en drankje van de cabin crew en u betaalt daar niets extra voor. Vliegtickets KLM (KL) zorgen voor een moment van thuiskomen op de terugreis van een onvergetelijke vakantie. De Telegraaf van die dag ligt voor u klaar en u kunt weer Nederlands spreken. In de businessclass schenkt men jenever uit porseleinen grachtenpandhuisjes. Een feest der herkenning!

Nieuw Bagage beleid KLM

KLM heeft een gewijzigde bagage beleid op Europese vluchten vanaf 14 mei 2013. U mag op Europese vluchten alleen nog maar gratis handbagage (12kg p.p.) meenemen. Indien u lid wordt van het KLM Flying Blue programma mag u wel 23 kg gratis ruimbagage meenemen. Zonder lidmaatschap zijn de kosten 15 euro p.p. per enkele reis.

Op intercontinentale vluchten is deze regel niet van toepassing en mag u nog gewoon 23 kilo per persoon meenemen als ruimbagage.

Klik hier voor meer informatie over het gewijzigde KLM bagage beleid

De vloot

Binnen Europa vliegt de airline met twee klassen, intercontinentaal zijn dit er drie (economy, economy plus en business). De vloot bestaat uit Boeings, Airbussen en binnen Europa ook Embraers. Intercontinentaal vliegt u waarschijnlijk met een Boeing 747. Voor de niet-kenner: u herkent een 747 aan het verhoogde 'dopje' vooraan het vliegtuig; dit is de cockpit en geen enkel ander vliegtuig heeft dit kenmerk. De thuishaven is uiteraard Schiphol en vanaf dit vliegveld worden met de verschillende vliegtickets KLM 135 bestemmingen bereikt, al dan niet in combinatie met andere airlines (bijvoorbeeld fusiemaatschappij Air France). De maatschappij is lid van de SkyTeam alliantie.

Populaire bestemmingen KLM:

 • New York
 • Tokio
 • Beijing
 • Hongkong
 • Sydney (met overstap)
 • Auckland (met overstap)
 • Curaçao
 • Aruba
 • Paramaribo
 • Rio de Janeiro
 • Kaapstad
 • Dubai
 • Barcelona
 • Londen
Voordelen KLM tickets

Vliegt u met alleen handbagage? Een groot voordeel is dan dat u bij een van de ticketautomaten zelf uw ticket KLM kunt printen. U hoeft dus niet in de rij te staan en dat scheelt een hoop tijd. Aan boord krijgt u een hapje en drankje en kunt u

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is een vertrouwd adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw KLM tickets doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.zich rustig voorbereiden op uw vakantie of zakenreis. Wanneer u tickets KLM heeft geboekt voor de businessclass, mag u meer bagage meenemen en checkt u in bij een speciale balie (geen wachtrij!). Natuurlijk zijn uw stoelen ruimer en kiest u een driegangenmenu dat is samengesteld door topchefs.

KLM Bluebiz

Wilt u ook op uw reiskosten besparen met uw bedrijf? KLM heeft een programma speciaal voor bedrijven die regelmatig met KLM reizen. Indien u lid wordt van dit programma dan spaart u bij elke zakenreis met KLM, Air France of partners Flying Blue Credits die u kunt besteden aan gratis vluchten, upgrade of andere diensten. Deelname is kosteloos en u ontvangt direct 50 Blue Credits na uw inschrijving. Voor meer informatie kunt u informatie opvragen bij SchipholTickets.nl bij onze medewerkers.

KLM tickets vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets KLM. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagde reis naar een van de vele bestemmingen: tickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

Zoek en boek nu hierboven uw KLM tickets!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar