Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Kenya Airways

Vind hier uw goedkope vliegtickets Kenya Airways

Vlieg met de 'Pride of Africa' naar één van de ruim 40 bestemmingen van Kenya Airways. De in 1977 opgerichte luchtvaartmaatschappij is de op vier na grootste maatschappij in Afrika. Ervaar de Pride of Africa en vlieg naar de mooiste locaties op de wereld. Uw reis begint hier met de goedkoopste vliegtickets Kenya Airways. Bij SchipholTickets vergelijkt u makkelijk en snel alle vliegtickets van alle luchtvaartmaatschappijen.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Pluspunten vliegtickets Kenya Airways

Op de vluchten van Kenya Airways geniet u van het comfort en de professionele staf. De Keniaanse luchtvaartmaatschappij streeft ernaar om van elke vlucht een fijne user experience te maken zodat uw reis soepel en voorspoedig verloopt. Niet alleen de flight crew zorgt hiervoor, maar ook de entertainment aan boord. U kunt genieten van een breed aanbod aan films op uw persoonlijke scherm. Zo verveelt u zich geen moment tijdens uw vlucht.

In de business- of economy class, de altijd vriendelijke crewmembers weten precies hoe zij uw reis zo comfortabel mogelijk kunnen maken.

Bestemmingen

Met bestemmingen over de hele wereld vindt u altijd een leuke locatie. Vakantie vieren, een stedentrip of voor werk, met de Pride of Africa weet u zeker dat uw reis goed begint. Vliegtickets Kenya Airways vindt u, naast de vele andere vliegtickets, terug op SchipholTickets.nl. Vul hierboven uw gewenste locatie in en vergelijk alle vliegtickets. Kenya Airways, South African Airways en alle andere luchtvaartmaatschappijen, hier vindt u gegarandeerd de voordeligste tickets.

Geschiedenis

Het in 1977 opgerichte bedrijf is al jaren één van de grootste vliegmaatschappijen in Afrika. Samen met South African Airways, Royal Air Maroc, Air Algérie en Tunisair vormt Kenya Airways de top van luchtvaartmaatschappijen in Afrika. De Pride of Africa is een groot partner van KLM. De Nederlandse onderneming heeft een aandelenbelang van ongeveer 25% in Kenya Airways. In 2007 verbond Kenya Airways zich aan het SkyTeam. Hierdoor is de Keniaanse luchtvaartmaatschappij nauw verbonden met activiteiten in Nederland.

Goedkope vliegtickets Kenya Airways

Heeft u altijd al eens een kijkje willen nemen in Nairobi, Hong Kong, Ivoorkust of één van de vele andere bestemmingen van Kenya Airways? Boek dan vandaag nog een voordelig vliegticket Kenya Airways op SchipholTickets.nl!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar