Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Jat Airways

Bekijk en vergelijk alle bestemmingen en vliegtickets JAT Airways

Bent u toe aan een welverdiende vakantie? Regel nu uw vliegtickets JAT Airways! Om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaalt, kunt u bij SchipholTickets de tarieven van alle bestemmingen en vliegtickets JAT Airways bekijken en vergelijken.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets JAT Airways

JAT Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Servië en heeft als thuisbasis de luchthaven van Belgrado. Met JAT Airways vliegt u naar vele bestemmingen over de hele wereld. Zo vliegt u vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Belgrado en vanaf Belgrado wordt u verbonden met de rest van de bestemmingen die JAT Airways aanbiedt. Via Belgrado vliegt u naar onder andere Athene, Rome en Sarajevo.

Hoewel JAT Airways geen lid is van een van de luchtvaartmaatschappijen allianties heeft het wel samenwerkingen met KLM, Air France, Adria Airways, Aeroflot, Alitalia, Austrian Airlines, B&H Airlines, LOT Polish Airlines en de TAROM. Door deze overeenkomsten kunnen zij u als passagier een groter scala aan bestemmingen bieden.

Vloot

De vloot van JAT Airways bestaat uit 14 toestellen, waar van 4 van het type ATR 72-202 en 10 van het type Boeing 737-300. Wanneer u met JAT Airways vliegt heeft u de keuze uit Economy- of Business Class. Hoewel u tegenwoordig wel dezelfde stoel heeft in de Business Class als in de Economy Class, geniet u wel van extra ruimte. Vliegt u Business Class dan mag u ook nog is 40kg ruimbagage meenemen.

Vliegtickets JAT Airways vergelijken en boeken

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR,IATA als de SGR en is een vertrouwd adres voor het regelen van een zorgeloze vlucht. De betaling van uw vliegticket Jat Airways doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal (internetbankieren), creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Op onze website kunt u gemakkelijk uw vliegtickets van JAT Airways vergelijken en boeken. In slechts 5 eenvoudige stappen boekt u uw reis naar bijvoorbeeld Belgrado of een van de vele andere bestemmingen die JAT Airways aanbiedt. Naast uw tickets kunt u ook uw autohuur en hotel regelen via SchipholTickets.nl.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets JAT Airways!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar