Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Japan Airlines

Vind hier uw goedkope vliegtickets Japan Airlines

Japan Airlines is sinds haar eerste vlucht in 1951 uitgegroeid tot een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Japan. Met haar vloot van ruim 200 vliegtuigen vliegt Japan Airlines naar 213 internationale bestemmingen. Vliegtickets Japan Airlines vindt u terug op SchipholTickets.nl. Bekijk hieronder de bestemmingen om alle vliegtickets Japan Airlines met elkaar te vergelijken.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Pluspunten vliegtickets Japan Airlines

Vliegtickets Japan Airlines staan garant voor kwaliteit en veiligheid. In elke vlucht zit u comfortabel en vliegt de tijd voorbij. Met vier verschillende classes in het vliegtuig kunt u zelf uitkiezen hoe u uw reis uitzit.

  • Economy class; met verstelbare stoelen zit u altijd comfortabel. Daarnaast zijn de meeste stoelen voorzien van een eigen scherm.
  • Premium economy class; nog op een beperkt aantal vluchten beschikbaar. Maar met elk detail is rekening gehouden, geniet van optimaal comfort.
  • Executive class; niet in de rij staan, stoelstanden om te werken, slapen of relaxen. Van alle gemakken voorzien
  • First class; de absolute top van comfort. Uw reis wordt geregeld van instappen tot uitstappen, uw stoel is van alle nieuwe innovaties voorzien.
Bestemmingen

Met ruim 213 bestemmingen in 40 landen vliegt u met Japan Airlines altijd veilig naar uw bestemming. Deze bestemmingen bevinden zich in Azië, Amerika, Europa en Afrika. Om alvast een indruk te geven van waar een vliegticket Japan Airlines u naar toe kan brengen: Tokio, Shanghai, Jakarta, Delhi en Parijs. Vul uw gewenste bestemming en data in de vliegticket zoeker in en bekijk het gehele aanbod vliegtickets. Japan Airlines of een andere luchtvaartmaatschappijen, bij SchipholTickets vindt u gemakkelijk de voordeligste vliegreizen.

Geschiedenis

Sinds het begin in 1951 was het voor Japan Airlines vallen en opstaan. In het begin werden binnenlandse vluchten door Northwest Airlines uitgevoerd. Maar in 1954 nam Japan Airlines het heft in eigen handen. Internationale vluchten raakten in een stroomversnelling en het bedrijf floreerde. In de jaren '90 raakte het bedrijf in de problemen. Maar vandaag de dag heeft zij zich terug geknokt op de Japanse beurs.

Goedkope vliegtickets Japan Airlines

Op SchipholTickets vindt u alle tickets van Japan Airlines tegen de laagste prijzen. Vliegt u naar Tokio, Jakarta of Parijs? Uw reis verloopt comfortabel en soepel. Boek vandaag nog de voordeligste vliegtickets Japan Airlines!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar