Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Icelandair

Vind hier uw goedkope vliegtickets Icelandair

Is het tijd voor een prachtige vakantie? Dan boekt u vliegtickets Icelandair! Bij SchipholTickets kunt u de tarieven van alle vliegtickets Icelandair vergelijken. Hier bestelt u veilig en voordelig uw tickets. Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u altijd over de voordeligste tickets Icelandair!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets Icelandair?

Met vliegtickets Icelandair vliegt u met de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland. De vloot bestaat uit 21 Boeings die naar 40 bestemmingen vliegen, waarvan 25 in Europa en 15 in Noord Amerika. Daarnaast is het met Icelandair mogelijk om kosteloos een stopover te maken in IJsland van maximaal 7 nachten, wanneer u naar een van hun bestemmingen in Noord-Amerika reist.

De service aan boord is uitstekend en de airline noemt zichzelf zeer kindvriendelijk. Dit kunt u onder andere merken aan het grote aanbod kinderfilms- en series in het inflight entertainmentsysteem. Daar betaalt u niets extra voor en ook de drankjes of maaltijden tijdens de vlucht zijn gratis. Als u een ticket Icelandair heeft geboekt, kunt u kiezen uit Economy, Economy Comfort of Saga Class, de eigen luxe variant van Business Class van Icelandair.

Voordelen van vliegtickets Icelandair

Na het boeken van uw ticket Icelandair mag kunt u zich gaan verheugen op een vlucht met uitstekende service. We geven alvast een paar tips waarmee u uw voordeel kunt doen:

  • Voordelig de oceaan over: Met een overstap in IJsland vliegt u voordelig naar Canada of de VS.
  • Online inchecken: Print zelf uw boarding pass en bespaar tijd in de rij aan de balie!
Vliegtickets Icelandair vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets Icelandair naar vele bestemmingen en dit zijn meestal de goedkoopste die u zult vinden. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagde reis met Icelandair: vliegtickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is dus een zeer betrouwbaar adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw vliegticket Icelandair doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets Icelandair!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar