Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Iberia Airlines

Bekijk en vergelijk alle bestemmingen en vliegtickets Iberia

Bent u toe aan een welverdiende vakantie? Dan boekt u vliegtickets Iberia! Om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaalt, kunt u bij SchipholTickets de tarieven van alle bestemmingen en vliegtickets Iberia bekijken en vergelijken. Hier bent u echt heel voordelig uit! Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u hier altijd over zeer voordelige tickets Iberia!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets Iberia?

Iberia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Spanje, vergelijkbaar met KLM in Nederland. De airline is bekend om de roodgele kleuren en vliegt naar 102 bestemming binnen en buiten Europa, vooral naar Midden- en Zuid-Amerika. U kunt 4 keer per dag vliegen met Iberia van Amsterdam naar Barcelona en van Amsterdam naar Madrid. De vluchten naar Barcelona worden door de partner luchtvaartmaatschappij Vueling.com uitgevoerd.

Met vliegtickets Iberia begint uw vakantie op prettige wijze al aan boord van het vliegtuig: hier wordt u op aangename wijze geholpen door het kabinepersoneel en het eten en drinken is gratis. In 2010 fuseerde de maatschappij met British Airways en beide airlines zijn lid van de Oneworld alliantie. De thuishaven is Madrid-Barajas, hier vliegt u naar toe voordat u overstapt op uw intercontinentale vlucht. Deze wordt mogelijk uitgevoerd door een toestel van een maatschappij die ook onder Oneworld valt, voor Zuid-Amerikaanse bestemmingen is de kans groot dat u met vliegtickets Iberia doorvliegt met LAN Airlines. In Madrid heeft Oneworld een eigen terminal (terminal 4) waar u in de lounge kunt wachten op uw overstap.

De vloot

Met vliegtickets Iberia kunt u kiezen uit 102 (soms bijzondere) bestemmingen wereldwijd. Zo is de airline de enige Europese carrier die naar Guatemala of Montevideo vliegt. De vloot bestaat uit 189 toestellen en dit zijn Airbussen en Bombarbiers. Afhangend van uw bestemming kunt u vliegtickets Iberia boeken voor Economy, Business en Business Plus. Vooral op lange afstanden is de businessclass natuurlijk ideaal: u hebt veel meer ruimte en privacy en het is fijn om niet te hoeven wachten bij het inchecken.

Voordelen van vliegtickets Iberia

Wanneer u met alleen handbagage reist, print u gemakkelijk zelf uw ticket Iberia bij een van de ticketautomaten. U hoeft dan niet in de rij te staan en dat betekent tijdwinst. Aan boord krijgt u gratis hapjes en drankjes en kunt u zich in alle rust voorbereiden op uw zakenreis of vakantie. Wanneer u tickets Iberia hebt geboekt voor de businessclass, mag u meer bagage meenemen en checkt u in bij een speciale balie (geen wachtrij!). Natuurlijk is uw stoel ruim en zit u in een rustig gedeelte van het toestel.

Vliegtickets Iberia vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets Iberia. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagde reis naar een van de vele bestemmingen: tickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is een vertrouwd adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw vliegticket Iberia doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets Iberia!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar