Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Garuda Indonesia

Vlieg nu met Garuda Indonesia naar Azie

Vliegtickets van Garuda boekt u snel op SchipholTickets.nl. Zoek snel, boek verstandig en vlieg comfortabel met Garuda Indonesia naar Indonesie. Via SchipholTickets.nl vergelijkt u ook andere luchtvaartmaatschappijen, waardoor u de beste keuze kunt maken. U kiest het beste reisschema tegen de beste prijs. In slechts 5 simpele stappen boekt u uw vliegtickets van Garuda Indonesia.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Garuda Indonesia, vliegen in comfort en stijl

Garuda Indonesia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië en heeft haar thuisbasis op de luchthaven van Jakarta. De naam Garuda komt van een mythisch wezen (half mens half vogel), die u terugvindt in het wapen van het land. De geschiedenis van Garuda Indonesia loopt bijna gelijk aan de geschiedenis van het land Indonesië. De luchtvaartmaatschappij bestaat nu ruim 60 jaar en is het visitekaartje van Indonesië. Dat is onder andere te merken aan de gastvrijheid aan boord en de waardering die Garuda heeft gekregen van Skytrax, als 5 sterren luchtvaartmaatschappij. Skytrax is de meest prestigieuze standaard voor de kwaliteit en service in de luchtvaart. In 1965 werden Europa en Japan toegevoegd aan de buitenlandse bestemmingen van Garuda. En zo vliegt deze luchtvaartmaatschappij vanuit Amsterdam bijna dagelijks naar Indonesië. Daarnaast vliegt Garuda u in comfort en stijl naar ruim 50+ binnenlandse bestemmingen waaronder: Jakarta, Bali, Surabaya, en Yogyakarta. En ook buiten Indonesië vliegt Garuda naar diverse verre bestemmingen zoals: Thailand, Japan, Maleisië, Australië en Singapore.

Waarom vliegen met Garuda Indonesia?

 • De enige non-stop Amsterdam – Jakarta vlucht
 • U bespaart ruim 8 uur vluchttijd op uw retourvlucht Amsterdam – Jakarta
 • Wi-fi & Live TV zijn aan boord
 • U heeft ruime bagagevrijdom: 30kg Economy Class, 40kg Business Class en 50kg in First Class
 • Garuda is lid van SkyTeam
 • U kunt genieten van de Indonesische cultuur en gastvrijheid aan boord
 • Garuda won World’s Best Economy Class 2013 en World’s Best Cabin Crew 2014
 • En is een exclusieve Skytrax 5 sterren luchtvaartmaatschappij
 • Garuda geniet over een moderne en jonge vloot
 • Geniet van een nieuwe, extra ruime Boeing 777-300 ER met First, Business & Economy Class
 • Met full flat bed in First en Business Class

Alleen met Garuda Indonesia non-stop van Amsterdam naar Jakarta!

Het voordeel van vliegen met Garuda is onder andere dat u alleen met deze luchtvaartmaatschappij zonder te stoppen van Amsterdam naar Jakarta vliegt. Voor deze vlucht wordt een nieuwe, moderne Boeing 777-300ER gebruikt en door de directe verbinding duurt de vlucht enkel 13,5 uur. Van Amsterdam naar Indonesië en dat is gemiddeld ruim vier uur sneller dan met veel andere maatschappijen.

TIP:

Wellicht leuk om te vertellen is dat u ook met deze nieuwe Boeing 777-300ER van Amsterdam naar Londen Gatwick kunt vliegen en van dezelfde luxe en service kan genieten als bij de Amsterdam – Jakarta vlucht!

Wi-Fi aan boord en nog veel meer!

Garuda Indonesia is een moderne vliegmaatschappij die u van alle gemakken voorziet. Zo heeft de nieuwe Boeing 777-300ER onder andere Wi-Fi aan boord en een Personal Touch Screen Entertainment system met Live TV op elke stoel afzonderlijk! Ook profiteert u door het lidmaatschap met luchtvaartalliantie SkyTeam, van een goede aansluitingen en een samenwerkingen met het Frequent Flyer programma.

Kwaliteit met Garuda Indonesia

Dat Garuda een hoge kwaliteit nastreeft is te merken aan het feit dat zij regelmatig prijzen winnen. Daaronder bevinden zich de awards voor “World's Best Economy Class” in 2013 en “World’s Best Cabin Crew” in 2014. Daarnaast heeft Garuda als slechts één van in totaal zeven luchtvaartmaatschappijen wereldwijd, nu ook een exclusieve Skytrax “5-Star Airline” status!

Geniet van gastvrijheid en klasse

Geniet van vele extra services met de enige First Class op de Amsterdam – Jakarta route. U kunt onder andere genieten van toegang tot First/VIP lounges, een luxueuze cabine en een persoonlijke assistent voor en na de vlucht en nog veel meer.

De Businessclass is vernieuwd met een zeer ruime 1 – 2 – 1 configuratie - dus geen stoel meer in het midden! – en full flat bed. Gegarandeerd zult u genieten van een comfortabele vluchtervaring.

De tot World’s Best verkozen in 2013 Economy Class en Economy Class seats, bieden u stoelen in een zeer ruime 3 – 4 – 3 configuratie. Hiervoor zou u bij menig andere luchtvaartmaatschappij moeten bijbetalen omdat dit alleen in de Economy Plus en Comfort Class worden aangeboden. Bij Garuda kunt u al van deze luxe en comfort genieten vanaf de standaard Economy Class. Inclusief onder andere een ruime 30kg bagagevrijdom.

Kies voor klasse en gastvrijheid met Garuda Indonesia en boek hier uw tickets. Wij verwelkomen u graag aan boord!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar