Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Finnair

Boek nu rechtstreeks uw vliegticket bij Finnair!

Voor de meest voordelige vliegtickets met Finnair bent u het beste uit bij SchipholTickets.nl. Heeft u altijd al eens met Finnair willen vliegen? Boek dan nu uw vliegtickets naar Finland of andere bestemming in de wereld.

Boek nu rechtstreeks uw vliegticket bij Finnair
Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Finnair

Finnair is de nationale luchtvaartmaatschappij van Finland. Finnair is voor 60 procent in bezit van de staat. Finnair is opgericht op 1 november 1923 en is daarmee een van de oudste en een van de veiligste luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

Bestemmingen Finnair

Finnair vliegt naar 9 grote luchthavens in Azie, zoals Bangkok, Beijing, Delhi, Hongkong, Nagoya, Osaka, Seoul, Shanghai en Tokyo. Ook vliegt deze luchtvaartmaatschappij naar New York. Het netwerk van Finnair bestaat verder uit veschillende directe vluchten naar 50 Europese steden. Finnair is lid van de Oneworld alliantie, zodat passagiers gebruik kunnen maken van een wereldwijd netwerk van vluchten. Het netwerk bestaat uit meer dan 7000 bestemmingen in 130 landen wereldwijd. Vanaf Amsterdam vliegen er dagelijks vluchten naar Helsinki met Finnair. De vlucht naar Helsinki duurt 2 uur en 30 minuten.

Vliegtickets Finnair vergelijken en boeken

Op onze website kunt u alle tarieven van Finnair en andere luchtvaartmaatschappijen vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw bestemming. Tevens kunt u via SchipholTickets.nl uw hotelovernachting, autohuur, maar ook uw taxi van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar