Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Ethiopian Airlines

Vind hier uw goedkope vliegtickets Ethiopian Airlines

Wilt u een reis maken naar het imposante continent Afrika? Dan boekt u vliegtickets Ethiopian Airlines! Bij SchipholTickets kunt u de tarieven van alle vliegtickets Ethiopian Airlines vinden. Hier bestelt u veilig en voordelig uw tickets. Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u altijd over de voordeligste tickets Ethiopian Airlines!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets Ethiopian Airlines?

Met een ticket Ethiopian Airlines vanaf Brussel kunt u kiezen uit meer dan 50 Afrikaanse bestemmingen en in totaal 90 bestemmingen wereldwijd. De nationale luchtvaartmaatschappij van Ethiopië maakt deel uit van de Star Alliance en dat betekent dat het mogelijk is dat uw vlucht wordt uitgevoerd door een andere grote airline van deze alliantie, afhankelijk van uw eindbestemming.
Ethiopian vliegt vijf keer per week vanaf Brussel.

De vloot bestaat uit moderne Boeings en Airbussen en daarmee is de vloot van Ethiopian de jongste van Afrika. Aan boord vliegt u in de economy class of in het luxe Cloud Nine. Drankjes en maaltijden zijn gratis, dus zak lekker achterover en laat de cabin crew voor u zorgen terwijl u een filmpje kijkt uit de selectie van het inflight entertainment. Het hoofdkantoor van Ethiopian bevindt zich op haar hub Bole International Airport in de Ethiopische hoofdstad Addis Abeba. Met een ticket Ethiopian Airlines zit u letterlijk en figuurlijk goed: de airline staat bekend om haar uitstekende vluchten en service aan boord.

Voordelen van vliegtickets Ethiopian Airlines

Na het boeken van uw ticket Ethiopian Airlines mag u zich opmaken voor een vlucht met uitstekende service. We noemen een paar voordelen waar u zich op kunt verheugen:

  • Gratis eten en drinken: Omdat u met de nationale airline vliegt (en dus niet met een lowcost carrier), hoeft u aan boord niet bij te betalen.
  • Cloud Nine: Het luxe Cloud Nine betekent rust, meer ruimte en meer opties qua maaltijden, drinken en inflight entertainment.
  • Online inchecken: Print zelf uw boarding pass en bespaar tijd in de rij aan de balie!
Vliegtickets Ethiopian Airlines vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets Ethiopian Airlines voor vele bestemmingen en dit zijn meestal de goedkoopste die u zult vinden. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagde reis naar een van de vele bestemmingen: vliegtickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is dus een zeer betrouwbaar adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw vliegticket Ethiopian Airlines doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets Ethiopian Airlines!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar