Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Emirates

Where will Tomorrow take you?

Bent u op zoek naar de beste vliegtickets met Emirates? Zoek, vergelijk en boek nu snel en betrouwbaar met Emirates naar uw vakantiebestemming op SchipholTickets.nl. In slechts vijf simpele stappen boekt u uw vliegticket met Emirates. Betaal uw vliegtickets veilig met iDeal of creditcard. SchipholTickets.nl is aangesloten bij het ANVR en SGR, zodat u zonder zorgen op reis kan gaan met Emirates. Naast de Emirates vergelijkt u via onze website ook alle andere luchtvaartmaatschappijen, zodat u zelf de beste optie kan kiezen.

Boek hier uw vliegtickets Emirates

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets Emirates

Een vliegticket Emirates boeken betekent voor u vliegen met de snelst groeiende luchtvaartmaatschappij ter wereld. U vliegt zeer comfortabel in een ultramoderne vloot naar Dubai, de thuishaven van Emirates.

Emirates, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft al meer dan 500 prijzen ontvangen voor haar uitstekende service. Zowel aan boord als op de grond weet Emirates zich te onderscheiden door haar geweldige service.

Dagelijks vertrekken er 2 non-stop vluchten van Amsterdam naar Dubai. Emirates vliegt vanaf Dubai op meer dan 140 bestemmingen in 72 landen.
Populaire en interessante bestemmingen vanuit Amsterdam zijn Bangkok, Beijing, Hongkong, Johannesburg, Kuala Lumpur, Shanghai, Sydney en Seoul.

De vloot

Tussen Amsterdam en Dubai vliegt Emirates dagelijks met de A380, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld. Dit vliegtuig beschikt over 2 verdiepingen. Verspreid over dee twee dekken, biedt dit toestel plaats aan 427 economy class, 76 exclusive Business Class slaapstoelen en 14 First Class Private Suites en daarnaast nog 2 Shower Spa's.

Naast deze vlucht vliegt Emirates ook dagelijks met een Boeing 777 tussen Amsterdam en Dubai.
Emirates heeft op dit moment in haar vloot maar liefst 57 A380's en heeft nog 83 A380 vliegtuigen in bestelling staan.

Voordelen van vliegtickets Emirates

Tijdens de vlucht aan boord kunt u genieten van het 'ice' entertainment systeem welke beschikt over circa 2000 video- en audio kanalen en natuurlijk videogames. Ook zijn er live televisiekanalen voor o.a. breaking news en sportwedstrijden.

In de First Class geniet u volop van luxe. Ook in de Business Class geniet u van luxe. Met een draadloos touch-screen kunt u uw stoel verstellen en ook het inflight entertainmentsysteem bedienen. U kunt u stoel volledig ombouwen tot een bed van 1,98 meter lang. De stoel is voorzien van een massagesysteem, een minibar en stroomvoorziening voor uw laptop.
Aan de achterzijde van het bovendek bevindt zich de onboard lounge waar u medepassagiers uit de Business Class kunt ontmoeten aan de bar.

In de Economy Class kunt u ook genieten van comfort. Zo beschikt de stoel over verstelbare hoofdsteunen en een verschuifbare zitting. Aan boord kunt u tevens gratis gebruik maken van Wifi (tot 10 MB). Wilt u van meer data gebruik maken, dan koopt u voor slechts $ 1 al 500 MB bij.

Geduredende uw vlucht worden gratis drankjes en alcoholische drankjes geserveerd. Uiteraard zijn maaltijden inbegrepen welke met veel zorg en oog voor kwaliteit speciaal voor Emirates worden gemaakt.

Vliegtickets Emirates vergelijken en boeken

Op onze site boekt u gemakkelijk ticket Emirates. In een paar stappen zoekt u uw gewenste vlucht en via Ideal betaalt u veilig en gemakkelijk. Na uw boeking kunt u ook uw hotel in Dubai boeken en eventueel excursies en tours.

Zoek en boek hierboven uw vliegtickets Emirates!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar