Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets El Al

Vind hier uw goedkope vliegtickets El Al

Is het tijd voor een inspirerende vakantie? Dan boekt u vliegtickets El Al! Bij SchipholTickets kunt u de tarieven van alle vliegtickets El Al vergelijken. Hier bestelt u veilig en voordelig uw tickets. Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u altijd over de voordeligste tickets El Al!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets El Al?

Met vliegtickets El Al vliegt u met de nationale luchtvaartmaatschappij van Israël. De Israëlische airline vliegt met 36 Boeings naar 40 bestemmingen op 5 continenten. De service aan boord is uitstekend en een goede start van uw reis naar het Midden-Oosten. Men serveert men enkel koosjer voedsel en op de Joodse sabbat wordt niet gevlogen.

Het hoofdkantoor bevindt zich op Ben Gurion International Airport, de luchthaven van Tel Aviv. Vanwege de codeshare agreement die de airline met acht andere maatschappijen heeft gesloten, is de kans aanwezig dat uw vlucht wordt uitgevoerd door één van die acht maatschappijen. Met een ticket El Al vliegt u met een van de veiligste maatschappijen ter wereld. Door de historie van Israël neemt men nergens risico mee: zo zijn er uitgebreide controles op het vliegveld en aan boord, en zouden de toestellen zelfs raketbestendig zijn.

Voordelen van vliegtickets El Al

Na het boeken van uw ticket El Al mag u zich opmaken voor een vlucht met uitstekende service. We geven vast een paar tips waarmee u uw voordeel kunt doen:

  • Gratis eten en drinken: Aan boord betaalt u niets extra.
  • Veilig vliegen: Dankzij de uitgebreide veiligheidscontroles hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
  • Online inchecken: Print zelf uw boarding pass en bespaar tijd in de rij aan de balie!
Vliegtickets El Al vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets El Al naar vele bestemmingen en dit zijn meestal de goedkoopste die u zult vinden. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagde reis met El Al: vliegtickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is dus een zeer betrouwbaar adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw vliegticket El Al doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets El Al!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar