Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Egypt Air

Vergelijk en boek gemakkelijk uw vlucht Egypt Air

U vliegt toch ook graag voordelig met Egypt Air? SchipholTickets.nl helpt u met het regelen van goedkope vliegtickets door vluchten van Egypt Air en die van andere maatschappijen met elkaar te vergelijken. Na het invullen van uw vertrekdata ziet u direct wat een vlucht kost per luchtvaartmaatschappij, en u ziet dus meteen wat vliegtickets Egypt Air kosten. De betaling kunt u gemakkelijk en betrouwbaar via iDeal of creditcard voldoen. SchipholTickets.nl is lid van het ANVR en SGR, dus u kunt geheel zonder zorgen op reis.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Historie Egypt Air

Egypt Air is in 1932 opgericht door het Engelse Airwork en de Egyptische Misr Bank. Toen werd nog de naam Misr Airwork gehanteerd. Na diverse naamswijzigingen werd in 1971 de naam Egypt Air gebruikt. Sinds 1980 is de luchtvaartmaatschappij geheel in eigendom van de Egyptische overheid.

Bestemmingen Egypt Air

Met Egypt Air vliegt u naar 73 bestemmingen in onder andere Europa, het Midden-Oosten, Verenigde Staten, Afrika, Azië en Australië. Vanuit Amsterdam zijn er diverse rechtstreekse vluchten, maar is er ook vaak een overstap in Cairo.

Egypt Air vloot

Egypt Air vliegt met vliegtuigen van het type Airbus, Boeing en Embraer. Egypt Air heeft een totale vloot van 78 vliegtuigen, waarvan er 63 worden ingezet voor persoonsvervoer.

Vliegtickets Egypt Air vergelijken en boeken?

Wilt u graag te weten komen hoe voordelig u kunt vliegen met Egypt Air? Maak gebruik van het zoekscherm bovenaan deze pagina, en vergelijk alle vluchten naar uw favoriete bestemming. Want bij SchipholTickets.nl vergelijkt u niet alleen de vluchten van Egypt Air maar ook die van alle andere luchtvaartmaatschappijen. Zo ziet u meteen met welke maatschappij u het goedkoopst kunt vliegen.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar