Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets EasyJet

Vind hier uw goedkope vliegtickets EasyJet

Wilt u een goedkope citytrip maken? Dan boekt u vliegtickets EasyJet! Bij SchipholTickets kunt u de tarieven van alle vliegtickets EasyJet vergelijken. Hier bestelt u veilig en voordelig uw tickets. Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u altijd over de voordeligste tickets EasyJet!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets EasyJet?

Met een ticket EasyJet vliegt u naar de belangrijkste Britse luchthavens maar ook naar steeds meer Europese hoofdsteden: deze Engelse low-cost carrier vliegt inmiddels naar 118 bestemmingen. Op Schiphol vertrekken de vluchten allemaal vanuit dezelfde terminal, terwijl u na het inchecken staat te wachten ziet u 'uw' vliegtuig bij de gate arriveren.

Om het vliegen goedkoop maar tegelijkertijd zo comfortabel mogelijk te houden, kunt u zelf rekening houden met een aantal factoren. Alleen handbagage is gratis, maar dan ook echt alleen 1 stuk. Kom niet te laat naar de gate, want dan loopt u risico alsnog uw (hand)bagage in te moeten checken. Neem een leeg flesje water mee dat u achter de douane kunt vullen (aan boord betaalt u voor eten en drinken). Een ticket EasyJet betekent een vlucht waar het recht van de eerste geldt: als u thuis alvast een stoel boekt, mag u als eerste aan boord!

Voordelen van vliegtickets easyJet

Na het boeken van uw ticket EasyJet mag u zich opmaken voor een vlucht met uitstekende service. We geven alvast een paar tips waarmee u uw voordeel kunt doen:

  • Korte vluchten: Gemiddeld duren de vluchten niet langer dan 1,5 uur.
  • Speedy boarding: Betaal voor uw stoelnummer zodat u goed zit én uw handbagage kwijt kunt.
  • Gate checken: Bekijk thuis vanaf welke gate u vertrekt (dit wordt op de luchthaven tot op het allerlaatste moment niet gemeld).
Vliegtickets EasyJet vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets EasyJet naar vele bestemmingen en dit zijn meestal de goedkoopste die u zult vinden. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagde reis met EasyJet: vliegtickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is dus een zeer betrouwbaar adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw vliegticket EasyJet doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets EasyJet!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar