Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Delta Air Lines

Bekijk en vergelijk alle bestemmingen en vliegtickets Delta Air Lines

Bent u toe aan een welverdiende vakantie? Dan boekt u vliegtickets Delta Air Lines! Om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaalt, kunt u bij SchipholTickets de tarieven van alle bestemmingen en vliegtickets Delta Air Lines bekijken en vergelijken. Hier bent u echt voordelig uit! Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u hier altijd over de best geprijsde tickets Delta Air Lines!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets Delta Air Lines?

Delta Air Lines (vaak verkeerd gespeld als Delta Airlines) is met meer dan 700 toestellen de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Jaarlijks vervoert deze Amerikaanse luchtvaartmaatschappij meer dan 160 miljoen passagiers wereldwijd. Vliegtickets Delta Air Lines brengen u naar meer dan 340 bestemmingen in bijna 60 landen. De thuishaven is Atlanta en de kans is zeer groot dat u met deze luchtvaartmaatschappij vliegt als u naar Amerika gaat. In 2008 fuseerde de maatschappij met NorthWest Airlines en net als KLM is Delta lid van de SkyTeam alliantie: de twee airlines werken dan ook samen. Het is dus goed mogelijk dat u een vlucht bij de ene maatschappij boekt, die door de andere wordt uitgevoerd.

De vloot

Intercontinentaal wordt er gevlogen in de klassen Economy, Economy Plus en Business Elite. In de VS zijn er ook vliegtickets Delta Airlines beschikbaar in First Class. In de Businessclass zit u op een stoel die full flat gaat als u wilt slapen: u ligt dus volledig recht, zonder hinderlijke hoek bij uw onderrug. De vloot bestaat uit Boeings, Airbussen en McDonnell Douglas. Binnen Amerika vliegt u waarschijnlijk in een Boeing 757, ideaal voor kortere afstanden.

Voordelen van vliegtickets Delta Air Lines

Vliegt u met alleen handbagage? Een groot voordeel is dan dat u bij een van de ticketautomaten zelf uw ticket Delta Air Lines kunt printen. U hoeft dus niet in de rij te staan en dat scheelt een hoop tijd. Aan boord krijgt u gratis hapjes en drankjes en omdat u met een Amerikaanse airline vliegt, kunt u er vanuit gaan dat het eten van goede kwaliteit is. Geen interessante experimenten, maar degelijk voedsel; dit is ook voor uw kinderen een pluspunt. Wanneer u tickets Delta Air Lines heeft geboekt voor de businessclass, mag u meer bagage meenemen en checkt u in bij een speciale balie (geen wachtrij!).

Vliegtickets Delta Air Lines vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets Delta Air Lines. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagde reis naar een van de vele bestemmingen: tickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is een vertrouwd adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw vliegticket Delta Air Lines doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets Delta Air Lines!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar