Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Czech Airlines

Bekijk ons aanbod van Czech Airlines vliegtickets

Op SchipholTickets.nl kunt u alle vliegticket tarieven van Czech Airlines en alle andere luchtvaartmaatschappijen gemakkelijk vergelijken en boeken. In slechts 5 simpele stappen boekt u uw vliegticket naar een van de Czech Airlines bestemmingen of een van de vele andere bestemmingen in de wereld. Naast vliegtickets boeken regelt u ook gemakkelijk uw hotel en auto huur op Schipholtickets.nl, daarnaast kunt u ook nog is alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol zien op onze website.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Czech Airlines

Czech Airlines is een luchtvaartmaatschappij uit Tsjechië, en is in 1923 opgericht door de Tsjecho-Slowaakse regering. De eerste internationale vlucht vond plaats in 1930, daarvoor werd er alleen binnen het land Tsjecho-Slowakije gevlogen. Sinds 18 oktober 2000 is de luchtvaartmaatschappij een voltallig lid van de SKY Team alliantie waar ook Air France-KLM lid van is. Czech Airlines heeft ook haar eigen Frequent Flyer programma, genaamd "OK Plus".

Czech Airlines bestemmingen

Czech Airlines verzorgt vluchten naar 104 bestemmingen in 44 landen, waaronder de Europese hoofdsteden en diverse grote steden in Noord-Amerika. Dit alles wordt verzorgt middels een 38 tal moderne toestellen, varierend van Airbus, Boeing en ATR. Ook aan boord zorgt de cabine bemanning van Czech Airlines ervoor dat u als passagier niks ontbreekt zodat u een fijne vlucht heeft.

Klasses

Het is mogelijk om in diverse verschillende klasses te vliegen met Czech Airlines. Zo zijn er in de economy klasse 3 verschillende levels; Economy Premium, Economy en Value Special. De grote verschillen tussen deze klasses is de flexibiliteit die u heeft met uw vliegticket voorwaarden.

Ook heeft u de mogelijkheid om Business Class te vliegen met Czech Airlines. De keuze kan dan gemaakt worden tussen Business en Business Premium. Ook hier zit het grote verschil tussen de flexibiliteit van de vliegticket voorwaarden.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar